Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trendy zimní kabelky ve výprodeji: Víme, kde seženete nejlevnější!

Video se připravuje ...
Jak správně skladovat zimní kabelky, aby byly za rok zase jako nové?
VIDEO: Adam Balažovic
25. ledna 2016 | 06:00

Právě teď je ideální doba na to, ulovit nejen zimní oblečení a boty, ale i kabelky. Zapátraly jsme po obchodech a e-shopech a našly pro vás několik kabelek za supervýhodné ceny. Která bude ta vaše?

Jistě víte, že stejně jako oblečení, tak i kabelky podléhají aktuálním trendům sezony. Zatímco na podzim a v zimě děláme parádu s kabelkami v temnějších tónech hnědé, fialové nebo šedé a bezkonkurenčně této sezoně vládne černá klasika, na jaře a v létě jsou kabelky barevnější a zdobenější.

Výška
Autor: Deichmann

Zimní sezona ale zatím nekončí, a tak se nákup nové kabelky ve výprodeji opravdu vyplatí. Unosíte ji ještě minimálně dva měsíce, a navíc ji při správném skladování za rok vytáhnete jako novou.

Jak správně skladovat kabelky?

Pokud chcete, aby si vaše oblíbené kabelky i mimo svou sezonu zachovaly lesk, musíte jim před uložením věnovat trochu péče. Kožené kabelky je vhodné naimpregnovat, syntetické materiály zase ošetřit vhodným ochranným přípravkem. Poté kabelky vycpěte novinami nebo starým oblečením, aby během "odpočinku" neztratily tvar. Ideální je rozmístit je vedle sebe na poličky, ale jen málokdo má na to dostatek prostoru. Náhradním řešením mohou být organizéry na kabelky, které se věší přímo do skříně, nebo speciální háčky, které se dají umístit kamkoliv na zeď.

Výběr zlevněných kabelek najdete v naší fotogalerii!