Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězda připravovaného filmu Dívka ve vlaku Emily Blunt je těhotná! Ohrozí to natáčení?

31. ledna 2016 | 06:00

Herečka Emily Blunt, která je hlavní hvězdou očekávaného filmu na motivy románu Dívka ve vlaku, je podruhé těhotná. S manželem Johnem Krasinskim má dvouletou dceru Hazel a společně se těší na příchod dalšího potomka. Oba totiž touží po velké rodině. Neohrozí však hereččino těhotenství aktuální natáčení filmu?

Herecký pár spolu začal chodit v roce 2008 a hned za rok se zasnoubili. Od roku 2010 jsou manželé, kterým to skvěle klape. A teď mají další důvod k oslavě. Radovat se mohou i fanoušci, protože Emily byla před otěhotněním pilná a natočila dokonce dva snímky. Těšit se tak můžete na fantasy film Lovec: Zimní válka a především na hollywoodskou adaptaci knižního bestselleru Dívka ve vlaku, kde si Emily zahraje hlavní roli alkoholičky Rachel. Na filmu se stále ještě pracuje, ale poslední klapka se blíží. Do kin přijde v říjnu letošního roku.

Britská herečka, která získala mnoho prestižních ocenění, v mládí koktala a i dnes má problémy s mluvením do telefonu. V její profesi ji však tato zkušenost rozhodně nijak neovlivňuje. Zazářila například ve filmech Gideon´s Daughter, za který získala Zlatý glóbus, Looper po boku Bruce Willise nebo Na hraně zítřka s Tomem Cruisem.

Emily Blunt v hlavní roli hollywoodské adaptace románu Dívka ve vlaku
Autor: dreamworkspictures.com

Ve videu se můžete podívat na trailer k novému filmu Lovec: Zimní válka.

Video se připravuje ...
Lovec: Zimní válka bude mít v českých kinech premiéru 21.4.2016. • VIDEO: Youtube

Sledujte i další aktuality ze světa zahraničních i českých celebrit.