Jima na karnevalu vyfotili, vzniklo tak jeho dost pravděpodobně poslední foto. Alespoň na něj zůstala veselá vzpomínka, protože jeho konec byl naprosto tragický. Zpěvák legendární skupiny Sqeezer byl zabit tupým předmětem. Policie už úmrtí vyšetřuje jako vraždu.

Jedním z posledních lidí, kteří viděli Jima živého, byl účastník karnevalu klaunů Andreas Weyrauch (54). „Vyšel z baru a byl naprosto šťastný. Přišel k nám a řekl, že vyrůstal v Kolíně nad Rýnem a později žil v Berlíně. A vystupovat nás kdysi viděl v Kolíně nad Rýnem,“ řekl Bildu.

Smrt zpěváka zasáhla hluboce nejenom členy skupiny Sqeezer, ale i jeho přátele a známé. „Jsem v šoku. Jim byl takový milý člověk. Znal jsem ho dvacet let,“ řekl listu produkční a organizátor párty Michael Ammer. „Nikdo si nezaslouží takovou smrt. Smrt Jima nám ukázala, co se ve světě děje,“ napsali na svém Facebooku členové Sqeezeru.

Eurodance skupina Sqeezer se těšila světové popularitě v 90. letech, kdy byl tento líbivý elektronický žánr na vrcholu. Hity jako Sweet Kisses, Saturday Night nebo Blue Jeans bodovaly i v Česku a patří mezi nezapomenutelné klasiky diskoték.