Týden sexu na Blesk.cz

Pondělí 8. února od 16 hodin - Kristýna (Kočí) Mertlová - o online seznamování, singles, Tinderu a seznamkách

Úterý 9. února od 13 hodin - Julie Gaia Poupětová - o sex koučinku: Jak být v posteli za hvězdu a jak se nebát překročit své zábrany?

Středa 10. února od 11 hodin - Psycholožka a Petra Yamuna Částková prozradí, co je to vaginální mapování i jak bojovat se sexuálními traumaty

Čtvrtek 11. února od 12 hodin - Léčitelka a kartářka Eva Kalivodová poradí se vztahovými problémy, ale také vyloží budoucnost

Pátek, 12. února od 10 hodin - Sexuolog Zlatko Pastor odhalí taje českých ložnic

Pátek 12. února od 12 hodin - Čarodějka Petra Neomillnerová zná tradiční recepty na afrodisiaka i milostné rituály, karty prozradí, jestli má váš vztah budoucnost

ONLINE CHAT
Když potkáváte tolik klientů, nestalo se Vám, že by Vás někdo zaujal natolik, že jste s ním htěla jít na rande sama?(Karel)
Foto
:-))) v rámci svoji práce se mnohdy potkávám s velice zajímavými muži, ale toho nejzajímavějšího mám už doma. Vlastně hnedka dva:-) takže ne, tohle se mi opravdu stát nemůže. Každopádně moc všem děkuji za zajímavé otázky a přeji krásný den, šťastný Valentýn a hlavně hodně lásky a spokojenosti.
Dobrý den,jaké můžu mít požadavky na partnera? Jde mi v první řadě o kvalitní sex..vy si ho předem nějak proklepnete i v tomto směru? :) (Sandra)
Foto
Dobrý den, já sama se samozřejmě s klienty potkávám, některé dokonce přímo zastupuji, nicméně tento druh prověřování opravdu neprovádím:-) Nicméně se mnohdy od klientů díky zpětné vazbě dozvím i více, než bych vědět chtěla:-)
Co všechno je v ceně vašich služeb? Jsou to jen setkání s osobními poradci a hledání partnera? (Vendulka)
Foto
V ceně základního balíčku je práce osobního kouče, který s Vámi spoluprauje po celou dobu. Jeho náplní práce je pro Vás vyhledat ideálního partnera a domluvit Vám s ním rande. Pokud rande nedopadne dle Vašich očekávání, tak s koučem projdete, proč rande nedopadlo tak, jak mělo, aby další rande bylo to pravé. Kouč Vás i upozorní na případné chyby z Vaší strany a navrhne, jak je odstranit nebo vylepšit. Samozřejmě neexistuje omezený počet schůzek, tudíž s Vámi spolupracujeme než se seznámíte. Jako bonus k základnímu balíčku nabízíme služby profesionálního fotografa nebo stylisty.
Co když si zaplatím Vaše služby,ale budu mít podmínku, že chci opravdu krásného chlapa - vysokého, urostlého, vousatého, tmavého, prostě sexy...To mi přeci ta vaše vědecká technika nemůže zaručit. Vrátíte mi pak peníze, když se mi nikdo z nápadníků nebude zamlouvat? (Jana)
Foto
Právě proto se nespoléháme jenom na vědeckou metodu, ale na individální přístup, právě proto má každý klient svého osobbní kouče, který s ním pracuje a má jeho seznámení na starosti. Pakliže Vám představíme námi vytipované protějšky a nikdo z nich nebude splňovat Vaše představy, anebo naopak Vámi vybraný protějšek se nebude mít zájem potkat s Vámi, a Vy už nebudete chtít čekat na naše další návrhy, pak Vám samozřejmě peníze vrátíme! O tom přesně je naše garance vrácení peněz.
Dobrý den, setkala jste se někdy u Vašich klientů s něčím, jako je pocit selhání, z toho, že si partnera nedokázali najít jinou formou, sami, "běžným" způsobem? Osobně na seznámení pomocí profesionální agentury nevidím nic špatného a občas uvažuji o využití těchto služeb, ale občas mě přepadají tyto pochybnosti, zda se nejedná o poslední možnost, pro ty největší zoufalce. Díky. (Denisa)
Foto
Dobrý den, děkuji za velmi sofistikovaný dotaz. Bohužel není vůbec výjimkou, že klienti mají špatný pocit z toho, že se nemohli seznámit "přirozenou cestou" a že je tudíž s nimi něco "špatně". Je to nesmysl. V dnešní době, kdy trávíme spoustu času v práci a s příbývajícím věkem je stále složitější potkat někoho nového, je opravdu naprosto normální se seznamovat prostřednictvím seznamky. Jen pro představu, v USA se již dnes takto seznamuje téměř 40% lidí. A jenom na závěr, co mohu prozradit ze naší zkušenosti, téměř všichni naši klienti, jsou velice inteligentní, zajímaví a hlavně atraktivní lidé a rozhodně to nejsou žádní zoufalci. Jen prostě nemají moc času a možností se seznámit.
Dobrý den, mohu se do Vaší agentury přihlásit, přestože jsem homosexuálně orientovaná?(Martina)
Foto
Dobrý den. Ano, do naší seznamky se může přihlásit opravdu každý bez ohledu na věk, počet dětí, zda je rozvedený či stále svobodný a nebo i dle sexuální orientace.
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně vaši seznamky, již delší dobu se nemůžu seznámit a přemýšlím, že bych to zkusil s vámi, ale zaráží mě ne úplně nízká cena vašich služeb. Můžu se zeptat, proč vaše seznamka stojí tolik, když některé jiné internetové seznamky jsou zadarmo? Popřípadě proč do té vaši jít? Díky, Vašek(Vašek)
Foto
Dobrý den, je pravda, že naše ceny nejsou zrovna levné. Navíc ve srovnání s některými internetovými seznamkami, které jsou zcela zdarma to může vypadat hodně draze. Nicméně je potřeba si uvědomit, co v té ceně nabízíme a hlavně, co všechno klientovi šetříme. Díky našemu ověřenému, osobnímu a hlavně profesionálnímu přístupu se Vám u nás nestane, že se potkáte s nějakým "úchylem" nebo jen s člověkem, který vypadá úplně jinak, než na fotce na seznamce a pak zjistíte, že je ke všemu zadaný nebo má zájem jen a pouze o sex. Navíc, u nás neexistuje omezený počet rande, které domlouváme a hlavně se nic neriskuje, neboť máme garanci vrácení peněz.
Dobrý den, s ženou jsme se rozešli a ona už má jiného, a já furt nic. Mám strach se seznámit? poradíte my (Grok)
Foto
Dobrý den, je jasné, že chvíli trvá, než se s rozchodem srovnáte a zase začnete randit. Vaše žena to měla srovnané rychleji, Vy si prostě nen dáváte více času, každý to má jinak a rozhodně to není špatně. Až budete skutečně připraven, sám to poznáte. Pakliže byste ale měl blok začít znovu "randit" a ten strach by Vás dlouho nepřecházel, pak bych doporučila obrátit se na někpho, s kým byste situaci mohl probrat a analyzovat. Někdy stačí dobrý kamarád nebo sourozenec, někdy je potřeba odborník(kouč nebo psycholog), ale nemějte obavy, ikdyž to nyní tak nevidíte, i na Vás zase čeká láska:-)
Kolik se na vaší seznamce platí? A za jaké služby? (Krevetka)
Foto
Ceny našich služeb nalezenete na našich stránkách. Jsme v tomto ohledu velmi transparentní. Důležité je zmínit, že ceny jsou konečné a v průběhu spolupráce se již další poplatky nehradí bez ohledu na počet domluvených schůzek.
Dobrý den, od rozvodu (před 2 roky) jsem na různých seznamkách a popravdě mi to připomíná panoptikum, většinou slibotechny a různé kreatury. Jak na to pravé seznámení, popřípadě která seznamka je nej? :) Vím, že je to o náhodě a osudu, já asi nemám štěstí... Zdraví a děkuje za odpověď Eva (39 let)(Eva)
Foto
Dobrý den, Evo, já osobně vždy říkám, že na každého ten správný někde čeká. jen je to otázka času a ochoty ho hledat a někdy i peněz- Vždyť i já jsem se nakonec seznámila:-) nejlepší je si vybrat takovou seznamku, která nejlépe odpovídá vašim potřebám a možnostem. Baví-li Vás si s někým dopisovat před tím, než vyrazíte na schůzku, je pro Vás ideální internetová seznamka, jen si vyberte takovou, kde mají co nejlepší filtr, do kterého si můžete zadat co nejvíce heldaných parametrů. Ať se zbytečně neprobíráte stovkami nesmyslných a nevhodných profilů. Nebo naopak nemáte vůbec čas na nějaké vypisování a nechcete riskovat, že na rande s Vámi dorazí někdo, kdo vůbec nevypadá jako na fotce a chcete jistotu, že protějšek budu, minimálně, na úrovni? Pak doporučuji investovat do sebe a zaplatit si služby profesionální agentury. A která jr ta nej? To je přece jasné, ta naše:-))))
Dobrý den, mohu se zeptat, jak to přesně u Vás v seznamce funguje? A mohu se tam setkat přímo s Vámi?(Dana)
Foto
Dobrý den. Popsání celého procesu by bylo na dlouho, ale naše seznamovací agentura umožňuje první setkání s koučem zadarmo, který celý proces vysvětlí a zodpoví na všechny Vaše otázky. Samozřejmě, že se lze potkat i přímo se mnou, pokud si to budete přát.
Čau na které seznamce jsi se seznámila ?(Tomáš)
Foto
Bohužel již není na trhu:-(
Dobrý den. Znáte nějaké dobré tipy, jak okouzlit muže na schůzce? Na co muži nejvíce dají? (Barbora)
Foto
Tipů, jak okouzlit muže, je spousta. Pravidělně je dáváme s naším týmem dohromady a zveřejňujeme je na našich stránkách v sekci tipy a triky, tak se podívejte, třeba Vás něco inspiruje
Dobrý den. Moc Vám fandím. M.(Marcela)
Foto
Dobrý den, mockrát děkuji, velmi si toho vážím. Příjemný den.
Dobrý den, máte nějaký recept na to, jak poznat solidního chlapa? Mám totiž bohužel smůlu na samé nevhodné muže a podle toho také mé vztahy vypadají a většinou brzy končí. Co tedy mohu poznat už po pár schůzkách? A jde to vůbec nebo se pravá osobnost ukáže až po delší době?(Natálie)
Foto
Dobrý den, toto je velice zajímavý a dost složitý dotaz. Obecně chvíli trvá, než můžete člověka skutečně poznat. Nicméně mnoho o něm napoví už i chování na prvních schůzkách. chová se k Vám jako gentlemen? pomůže Vám do kabátu? zaplatí za Vás útratu? jak mluví s personálem? nechová se arogantně? zajímají ho Vaše názory? ptá se, co jste dělala, co máte ráda? snaží se Vám udělat radost? Anebo mluví jenom o sobě, chce podnikat jenom ty akce, které baví jeho? Potřebuje půjčovat peníze? Apod. Je spousta malých signálů, které mohou hodně napovědět a je potřeba být na to na začátku vztahu vždy ostražitý. A stejně tak se nebát mluvit o tom, co Vy od vztahu očekáváte, co chcete a plánujete, např. že chcete založit rodinu apod. Vždy je nejlepší mít jasno a jednat otevřeně. Mne osobně se to vyplatilo:-)
Dobrý den, jsem sama už pět let a ráda bych to změnila, bohužel ale nemám mnoho času, protože jsem pracovně hodně vytížená a do seznamek se mi moc nechce, nemám s nimi dobré zkušenosti. Měla byste pro mě nějakou radu?(Lada)
Foto
Dobrý den, rozumím, často se na nás obrací klienti z velmi negativními zkušenostmi z jiných seznamek, obzvláště těch internetových. Pokud opravdu nemáte čas na to začít s novým koníčkem, sportem, kde je velká šance potkat někoho nového, pak bych doporučila zvážit obrátit se na profesionály, kteří Vás seznámí a ušetří Vám nejen čas ale i další negativní zkušenosti.
Ahoj chci se septad jestli si dam do hromadi ja Roman švarc24.7.1988 Angelina Shestak 21.1.2000(Roman svarc )
Foto
Dobrý den, musíte si počkat na jinou poradnu. Jen z mého úhlu pohledu, slečna je ještě ve svých 16 letech hodně mladá a bude se ve svých názorech apod ještě hodně vyvíjet. Osobně bych Vám doporučila hledat trochu ve starší věkové kategorii. ale je to jen můj osobní názor.
Kolik je podle vás ideální počet partnerek/partnerů za život? A kolik jste jich měla vy? :))))(vaseek)
Foto
Je to vždy velmi individuální. Proto těžko říci nějaké obecné číslo. Někdo pozná toho pravého již na střední škole, někdo až v padesáti, proto ideální počet partnerů neexistuje.
Co si myslíte o sexu na jednu noc? Mám několik kamarádek, kterým takto vyšel vztah. Já se ale s mužem vždy vyspím,a on už se neozve-jenže jsem přeci taky jenom člověk a sex mi chybí, tak jak si mám tento problém řešit? Přeci si nebudu dávat inzerát, že hledám pouze milence na sex...poraďte prosím. (Jokota Nashimi)
Foto
Osobně si nemyslím, že by vážný vztah měl začínat sexem, nicméně také znám případy, kdy to vyšlo. Ale obecně to určitě nefunguje. Proto bych Vám doporučila za účelem vážného seznámení zvolit jinou strategii (třeba ak popísuji v jiných otázkách). A pakliže Vám sex na tolik chybí, zvažte, zda si na nšj nenajít stabilního "kamaráda".
Dobrý den, Kristýno... Co si myslíte o sexu na jednu noc? Proč se na ženy, které chtějí jen touch and go, dívá jako na promiskuitní holky nízkých mravů a pudů, zatímco chlapi, co mají na pažbě desítky zářezů, jsou kanci? (Večernice)
Foto
Dobrý den, osobně se sexem na jednu noc nemám žádné zkušenosti, nicméně to rozhodně neodsuzuji. Naopak, pakliže máte zájem pouze o sex a žádné závazky, pak je to naprosto (samozřejmě v případě bezpečného sexu) v pořádku.Nicméně je dobré vždy dát jasně najevo, o co Vám jde. A jen malá rada do budoucna, až budete mít zájem o vážný vztah, já osobně doporučuji partnerovi nesdělovat počet Vašich předchozích "zářezů". Muži to obecně neradi slyší, když se ukáže, že žena je v této oblasti zkušenější.
Dobrý den , zajímalo by mě jak podle Vás najdu solidní seznamku? Děkuji (Hanyžka)
Foto
Dobrý den, solidní seznamku poznáte podle toho, jakou má úspěšnost (zda ji vůbec prezentuje!), zda je její cena předem daná a nehrozí, že Vám budou v průběhu spolupráce "mizet" peníze z účtu či najednou budu muset přikupovat další služby. Ale samozřejmě vždy záleží na tom, co opravdu hledáte. Někomu více vyhovuje osobnější přístup, kdy Vám s hledáním pomáhá odborník a Vám šetří čas, někdo zase rád tráví čas osobním vyhledáváním a dopisováním a ideálního partnera si vytipuje raději sám.
Já mám trochu osobnější dotaz: jak zvládáte mateřství? Vypadáte velmi šťastně, není to pro Vás ale náročné? Já sama jsem mateřskou zvládala velmi špatně, nyní jsem znovu těhotná a hodně se bojím období po porodu.(Jana)
Foto
Děkuji za osobní dotaz. Přiznám se, že jsem měla velmi těžké těhotenství a bohužel i porod, naštěstí Toníček je hrozně hodné dítě a díky skvělým spolupracovníkům, ale hlavně manželovi a babičkám, mohu kombinovat mateřství s prací a oboje mne neuvěřitelně naplňuje. Období po porodu se určitě nebojte, jen si už předem zkuste co nejvíce věcí zorganizovat a případně domluvit s partnerem, rodiči, sestrou nebo u tchýní, aby Vám byli připraveni pomoci a co nejvíce jste toho mohla, stejně jako já:-) delegovat na ně. Budu držet palce, ať to všechno dobře zvládnete.
Jaké vlastnosti podle Vás muži nejvíce ocení na ženách a naopak? V praxi jsem se setkala s tím, že když byl muž zábavný a velkorysí, nepobral moc inteligence. jenže chytří chlapi bývají suchaři a v posteli je to trága. (Denissa)
Foto
Muži, z naší zkušenosti, na ženách nejvíce oceňují humor, nadhled, částěčnou! soběstačnost a vlastní zájmy, na druhou stranu ale chtějí vedle sebe ženu, která je schopná se postarat o rodinu a vytvořit zázemí. A bohužel, ikdyž to, my ženy, ne vždy slyšíme rády, muže zajímá, jak žena vizuálně vypadá. Ženy naopak nejvíce oceňují na mužích zábavnost, inteligenci, úspěch a charisma a jsou schopné jim odpustit i nějaký ten pivní pupek či prořídlé vlasy. A co si budeme nalhávat, obě pohlaví ocení i kvalitní sex.
Opravdu jste se seznámila s manželem přes seznamku nebo je to jen reklama?(Tomáš)
Foto
Ano, opravdu je to tak, ale profil jsem si již smazala :-)
Nechybí Vám politika? Je seznamování lepší? (Marie)
Foto
Politika mi rozhodně nechybí. Vlastní agentura a hlavně práce v oblasti seznamování, kde vidíte pozitivní výsledky vaší práce vždy hned, mne naprosto naplňuje. Vedle mateřství samozřejmě:-)
Jaká politická kariéra,to byl jeden trapas za druhým,jako politik na odstřel.Chci vidět ty páry které dá dohromady,úchyl,debil,vrah,a.p.(Karel)
Foto
Dobrý den, děkuji za Váš názor. K povolání našich klientů se nemohu vyjadřovat, neboť absolutně dbáme na zachování jejich anonymity. Nicméně Vás mohu ujistit, že každý klient prochází osobním ověřením a tudíž žádného vraha, úchyla ani debila mezi klienty nemáme.
Dobrý den, četla jsem, že máte seznamovací agenturu. Zajímalo by mě, zda se nějakým způsobem lišíte od agentur, které jsou prezentované v televizi apod., protože mi s prominutím přijde, že jen z lidí tahají peníze.(Hanka)
Foto
Dobrý den, moc děkuji za konkrétní dotaz. Naše seznamovací agentura se odlišuje v mnoha aspektech. Tím hlavním je osobní přístup-každý klient má přímo svého kouče, nikde nevysí jeho fotka ani nikdo neví, že se přes nás seznamuje. Dále je to unikátní vědecký (matematicko-statický) způsob párování klientů tak, aby se k sobě skutečně povahově hodili (nejen že se sobě líbí dle fotky) a hlavně my netáháme peníze z karet klientů každý měsíc, aniž by o tom třeba věděli nebo neměli zájem (jak se to bohužel děje u konkurence), cena našeho balíčku je vždy konečná. Navíc u nás platí garance vrácení peněz v případě neúspěchu. takže vlastně nic neriskujete.
Rad bych se zeptal jaky ma nazor pani Kristyna na muzskou obrizku. Dekuji.(Jirka)
Foto
Já osobně ji nepreferuji a syna obřezat nenechám, ale je to každého jeho věc :-)
Je online seznamování ostuda?(shame)
Foto
Seznamování přes seznamku, jedno zda přes internet nebo seznamovací agenturu, rozhodně není žádná ostuda. V dnešní době, kdy má každý velmi málo času a omezené možnosti, je to naopak již zcela běžný způsob.A z naší vlastní agentury vím, že se mnohdy jedná o neuvěřitelně atraktivní, inteligentní, úspěšné a zajímavé lidi.
Zajímalo by mě, zda se mohu seznámit, přestože mám již dvě děti z prvního manželství. Je to pro ženu (45 let) problém? (Andrea)
Foto
Rozhodně to problém není, ba naopak takových žen i mužů zastupujeme po rozvodu celou řadu.
Dobrý den, jmenuji se Petra a chtěla bych se Vás zeptat, na jakém principu funguje Vaše seznamka, jakou máte úspěšnost a kolik procent dataváze tvoří muži? Již delší dobou přemýšlím, že bych přihlásila svoji kamarádku, ale zajímá mě, jaká je ve skutečnosti úspěšnost. Děkuji za odpověď, Petra R.(Petra R.)
Foto
Dobrý den, děkuji za konkrétní dotaz.Úspěšnost Date2k je momentálně přes 80%, neboť u nás není omezen v rámci členství počet rande, která domlouváme.Prostě navrhujeme schůzky, dokud se klient neseznámí. Co se týče percentuálního zastoupení mužů, záleží v jak které věkové kategorii, v té mladší do cca 40 let jich je kolem 60%, v té okolo 50 let cca 45%. Hezký den
Milá Kristýnko, moc vám fandím a je dobře, že jste se na politiku vykašlala a začala se věnovat něčemu jinému. Moc seznamkám nerozumím a nevěřím jim, za nás se každý seznamoval osobně. Nic méně, je vaše seznamka věkově omezena? Byli byste schopni seznámit například ženu kolem 65 let? Ať se vám daří.(Olinku)
Foto
Děkuji za podporu. Naše seznamka není nijak věkově omezena a Váš věk v naší seznamce není rozhodně výjimkou :-) Ať se Vám také daří.
Dobrý den, Kristýno, hodně zdraví vám i vaší rodině úvodem. Jsem v jiném stavu a mám staršího muže, jsem zadaná, ale mé potřeby a tužby nejsou bohužel naplńovány. Manžel mi řekl, že mohu mít další vztah, ale to je právě ten problém. Mám takový luxus, že mám takovéto povolení, ale já toho může neumím najít! Ani na seznamce, ani na rande na slepo, byla jsem i v Divadle ABC, prostě nic, nula. Máte nějakou radu? Nemohly bychom se sejít případně i osobně? Děkuji, M.(Monika Fialková)
Foto
Dobrý den, děkuji za originální dotaz, se kterým se nesetkávám příliš často, proto je jasné, že potřebujete "osobnější" přístup, který na internetu asi těžko najdete. Proto bych Vám doporučila obrátit se na speciální seznamovací agenturu, která bude schopna nabídnout řešení Vaší specifické situaci. Můžete se samozřejmě obrátit přímo na tu naši - www.date2k.cz PS: Každopádně máte evidentně hodně benevolentního muže:-)
dobry den, mysli ,ze laska vas zmenila k lepsimu a pochopila jste ,ze v politice vam to prevracelo vas mozek a nedokazala jste normalne myslet a dnes konecne mluvite jako zena co vi co chce .vazim si toho priznami vaseho jakou jste udelala chybu malo kdo sve chyby prizna.preji vam az se vam dari.(lida)
Foto
Moc děkuji za milý vzkaz. Vážím si ho. Pěkný den
Dobrý den, paní Krystýno. Už nějakou dobu se snažím seznámit přes on- line seznamky a nějak se to nedaří. Muži buď hledají jen sex, nebo se nezávazně baví anebo pozvou ženu na schůzku a když souhlasí se setkáním, tak se už neozvou. Přijde mi, že si tam potřebují jen něco dokázat. Poradíte mi, co s tím, nějaký návod, jak se seznámit? V běžném životě nemám příležitost. Děkuji předem za Vaši odpověď a Váš čas. (Helena )
Foto
Dobrý den Heleno, děkuji za zajímavý dotaz. Bohužel popisujete běžnou praxi seznamování přes internet. Osobně bych Vám doporučila zvážit seznamovací agenturu, stojí to sice více peněz, ale na druhou stranu se o Vás a \vaše seznámení starají profesionálové, kteří šetří Váš čas a hlavně nehrozí, že byste se seznámila s někým, kdo nemá skutečný zájem se seznámit.
Ahoj pokecaš?(Martin Horváth)
Foto
jasně, proto jsem na on-line chatu.
Dobry den, poradila byste kde najit zivotniho partnera? (za ucelem mit rodinu...ne pouze flirt)(Redrose)
Foto
Dobrý den, děkuji za otázku. Já osobně doporučuji zvážit změnu prostředí, kde se pravidelně pohybujete. Začněte s novým koníčkem, ideální je třeba nový sport (samozřejmě ne zrovna jógu, je lepší třeba spinning apod) nebo nějaký vzdělávací kurz (vaření, nový jazyk, fotografování. Začněte chodit do nových podniků, míst. A nebojte se říci svým přátelům, že se chcete seznámit. A když ani tohle nezabere, pak zvažte nějakou seznamku. Na seriózní seznámení ale moc nedoporučuji seznamku přes internet, která je zdarma. Tam se loví více za účelem sexu.