Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilněnou dívku (7) vylákal Němec tureckého původu na panenku

Autor: shp - 
3. února 2016
13:37

Přišel na hřiště před mateřskou školkou a vytáhl panenku, na kterou chtěl Němec tureckého původu (30) nalákat malé oběti. Dvě dívky k němu přiběhly a o hračku jevily zájem. Jednu z nich, sedmiletou holčičku, pak úchyl odvlekl k sobě domů, kde ji několik hodin drsně znásilňoval.

Dítě držel násilím, ubližoval mu a znásilňoval ho. Když své úchylné choutky ukojil, zraněné, trpící a vyděšené dítě propustil na svobodu. Dívence se podařilo zkontaktovat matku, která okamžitě zalarmovala policii.

Ta vydala na muže zatykač a zatkla ho. Násilník je totiž známou firmou, kterou policie moc dobře zná. Už 5. ledna měl zneužít teprve pětiletou dívku. Zadržený však nespolupracuje a ani k jednomu znásilnění se nepřiznal.

Sedmiletá dívenka skončila v péči lékařů. Při znásilnění totiž utrpěla zranění, která budou vyžadovat léčbu. Šrámy na duši se jí však nemusí zahojit nikdy…

11karel11 ( 6. února 2016 17:29 )

Zrůda v lednu znásilní 5leté dítě a běhá po svobodě. Jak toto je možné? Co dělá policie. Takovou zrůdu je třeba vykleštit, aby do konce života si nevrzl.

sydnicka ( 4. února 2016 17:14 )

jestlize nekdo znasilni dite , tak to neznamena, ze je pedofil - prave naopak - pedofilove neznasilnuji deti - vetsinou maji tito lide problem z nasilim na slabsich lidech - pro ne je jedno jestli je to zena, muz a nebo dite - i hodne matek je pedofilnich!! https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie

rumungro ( 3. února 2016 21:20 )

Jistěže je to pedoš.Nestalo by se to,kdyby Kripo opět neselhala při vyšetřování prvního skutku.

sydnicka ( 3. února 2016 18:08 )

ti co znasilnuji deti nejsou automaticky pedofilove

papik ( 3. února 2016 18:00 )

To je na dlouhý vysvětlování...

Zobrazit celou diskusi