Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dívku (†17) zabil náraz do stromu, řidič vozu nezvládl rychlou jízdu

Autor: jp, shp - 
6. února 2016
14:11

Ještě jí nebylo ani 18 let a celý život měla před sebou. Radost z vlastních dětí, kariérních úspěchů a dalších životních radostí již nikdy nezažije. Nezletilou dívku zabil při autonehodě náraz  do stromu.

Tragicky skončila v pátek odpoledne nehoda dvoučlenné posádky vozu u Dlouhé Třebové na Orlickoústecku. Řidič (28), jedoucí od České Třebové zřejmě nezvládl rychlou jízdu.

Přejel do protisměru, kde narazil do stromu. Muž se zranil lehce. Spolujezdkyně, které ještě nebylo 18 let, utrpěla těžká zranění a musela být převezena do nemocnice.

Lékaři se ji snažili zachránit, ale dívky bohužel svým zraněním v nemocnici večer podlehla. Tragickou autonehodu již vyšetřuje policie.

Johy ( 7. února 2016 20:48 )

Dokola: Nevhazujte všechny mladé řidiče, prosím, do jednoho pytle. Mě osobně je 26 a ani já a ani nikdo mladý v mém širším okolí neřídíme jako blázni. A že důvodem jsou agresivní a násilnické hry? Nechtějte mě rozesmát. Tohle jsou argumenty hloupých lidí, kteří o tom nic nevědí. Podle psychologů je to spíš naopak, násilné hry pomáhají lidem pročistit emoce ve virtuální realitě. Velice Vám tedy doporučuji shlédnout následující video, kde Vám to velice hezky vysvětlí skutečný odborník na počítačové hry: http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach Snad Vám to otevře oči a již nebudete obyčejnou ovcou, kterou z lidí dělá ta hloupá televize.

moiaza ( 6. února 2016 19:00 )

 Neřešte to. Holce nikdo už nepomůže. Přecenění schopností a neúcta k životu. Běžná vlastnost dnešní mládeže.

pavel215_klafunda ( 6. února 2016 17:35 )

Pro debily z Blesku. V sedmnácti letech není nezletilá, ale mladistvá! Nezletilá byla do svých patnácti let.

maruch ( 6. února 2016 15:07 )

Debil s Bavorákem co honil vodu a machroval je najednou VRAH.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání