Během soustředění a finále v roce 2012 byla Veronika Kopřivová extrémně štíhlá. Málo jedla, hodně cvičila a snažila se prorazit coby modelka. Půl roku po finále se rozešla s hokejistou Janem Bajerem a našla si fotbalistu hrajícího v Turecku Jana Rajnocha. Ale vztah brzy vzal za své.

A to ji zřejmě vykolejilo natolik, že když se o další půlrok později objevila na finále České Miss 2013 (tehdy zvítězila Gabriela Kratochvílová, pozn. red.) v karlínském divadle, byla k nepoznání. Měla o dobrých deset kilogramů navíc a místo platinových blond hnědé nevýrazné vlasy. V černých flitrových šatech vypadala vedle svých kolegyň mohutně.

Video
Video se připravuje ...

Jágrova nová holka Veronika Kopřivová: Nechala se zhodnotit od Františky! Jan Jedlička, Františka Čížková

Pak opět na čas zmizela. Podle fotek z dovolených na Facebooku to vypadalo na nový vztah a jiný, hubenější pohled na svět. Opět zhubla na dnešních 50 kilo. V diskusích ji často podezírali z anorexie, ale Veronika to vyvracela zdravým životním stylem a posilováním.

No, a pak už je příběh blondýnky z Teplic, jak ke štěstí na Floridě s Jaromírem Jágrem přišla, známý...

VŠE O JÁGROVĚ VZTAHU S VERONIKOU KOPŘIVOVOU ČTĚTE ZDE>>>

Video
Video se připravuje ...

Nová láska Jardy Jágra se ukázala polonahá při focení! Jan Jedlička, foto: Jan Tůma, hudba: I am waiting fo you last summer

Fotogalerie
10 fotografií