Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Týden sexu: Kouzly v něm probuďte bojovníka

/
  • (profimedia)
    10. února 2016 ● 06:00

    Někteří muži se již od počátku lidstva potýkají s problémy své sexuální zdatnosti. Jejich penis se jim zdá příliš malý nebo málo tvrdý. Při sexu nedokážou držet tempo s partnerkou a z toho pak pramení spousta dalších problémů. Dnešní článek vám může pomoci tyto neduhy odstranit.

  • 1.

    Bez sexu to prostě nejde

    w
    w
    Autor: profimedia.cz

     

    Lidské touhy se po tisíciletí příliš nemění. Krása, úspěch, láska, moc a samozřejmě také fantastický sex. Ženy touží po neodolatelnosti a po tom, aby se zoufalí milenci s pláčem vláčeli u jejich kolenou a žebronili, muži pak po neúnavné sexuální apetenci a po tom, aby jejich nářadí bylo nejdelší a nejtvrdší od úsvitu věků, a větou nadpisu začínávaly recepty středověkých grimoárů, recepty, které měly přinést květ panen i kýženou tvrdost.

     

    Ještě než přikročíme k čarování, musím konstatovat, že většina národů i pronárodů, kmenů, tlup i osamělých párů se snažila ve svém okolí najít něco, co by dalo sexuálnímu životu obrátky, a tak knihy o bylinách lásky obsahují dlouhé seznamy poměrně obskurních rostlin a kořínků, jedovatých, omamných, halucinogenních a nemá smysl popírat, že takový kokain svou práci určitě udělá.

     

    Naneštěstí spousta fungujících afrodisiak nejsou látky, které prospívají zdraví, takže my se omezíme jen na recepty "trvale udržitelné". Každá legrace něco stojí, ale platit zdravím za pár och a áááách je přece jen trochu pošetilé.

  • 2.

    Okořeňte si sex. Doslova


    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Máte rádi ananas? Výborně! Máte první afrodisiakum, působí diureticky a posiluje. Přeskakuju v seznamu durmany a přecházím rovnou ke granátovému jablku s jeho orientální rafinovaností, k avokádu a chřestu. Přemýšlíte už, jak sestavit víkendové menu? Povzbudivě působí také jinan dvoulaločný a v lékárnách jsou k dostání přípravky, které vám jeho léčivou moc zprostředkují. Čarodějná kniha radí jíst jeho semena.

     

    Můžete si také dát kávu s kardamonem a máte hned dvě afrodisiaka v jednom hrnku. Povzbuzující účinek má i výtažek z koly a samozřejmě je tu i travička zelená, cannabis indica, která zvyšuje citlivost.

     

    Kořeňte. Anýzem, hřebíčkem, libečkem, muškátovým ořechem i květem, paprikou, pepřem, rozmarýnem, skořicí, šafránem, šalvějí, vanilkou i zázvorem. Na staré pověře, že ostré vzbuzuje chuť na sex, něco pravdy je.

     

    Nepohrdejte mrkvovou šťávou a mrkví vůbec. Není jen na oči. Řebříčkový čaj doporučuju zvláště ženám. Nejenže má povzbuzující účinek, ale dělá dobře i na "ženské" problémy. Vynechte muchomůrku červenou a dejte si datle a kokosové ořechy. Zapíjejte čajem ze slunečnice, a pokud chcete něco pravdu magického, zkuste lotos a mandragoru. To by mělo zabrat.

  • 3.

    Afrodiziakální pochoutky

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Pokud chcete pro úspěch své sexuální mise udělat maximum, můžete také vyzkoušet ověřené recepty. (Tedy věřím, že jsou ověřené opravdu pořádně. Zatímco dnes mi nejvýš napíšete do komentářů, že to nefungovalo, ve středověku by nespokojený zákazník vyjádřil čarodějovi svou nelibost zřejmě citelněji.)


    Kardamonová káva
    1 lžička zrnkové kávy, 1 lžička kardamonu, mléko podle libosti, cukr či med podle libosti.

     

    Mletá káva a jemně mletý kardamon se smíchá a pak vaří jako běžná káva. Přidáme mléko a osladíme. Mléko je důležité, protože zlepšuje rozpustnost éterického oleje obsaženého v kardamonu. Účinkuje velmi rychle.


    Rozmarýnové víno
    1 litr bílého ryzlinku, 1 dl sušené natě rozmarýnu.

     

    Do litru vína vmícháme drcenou sušenou nať rozmarýnu a necháme v uzavřené láhvi při pokojové teplotě týden louhovat. Obsahem láhve několikrát denně zatřepeme. Užívá se 1 dl pro rychlé povzbuzení mužské potence (účinkuje asi po čtvrthodině). Vyšší dávka je škodlivá a nedoporučuje se ani každodenní užívání, obzvláště osobám se srdečními a oběhovými problémy.

     

    A na závěr upozornění:
    I když sníte ananas, vypijete kávu i víno, ba i když požijete Viagru, stejně je nejdůležitější, s kým svou vášeň budete sdílet.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz