Prachařová si první díl 50 odstínů šedi přečetla, ale po dalším už nesáhla. "Nebylo to špatné, ale že by mě to nějak inspirovalo, tak to ne. Pana Greye bych doma rozhodně nechtěla, jsem spokojená se svým manželem," tvrdí modelka, která jako kmotra dalšího dílu, jenž je napsán z pohledu muže, rozsekla kladívkem sádrovou hlavu.

"Až mě překvapuje, že to je poprvé, co jsem praštila chlapa do hlavy. Někteří moji ex by si to leckdy zasloužili," smála se modelka, která se před měsícem zase pustila do hubnutí. V minišatech a síťovaných punčocháčích to sice moc vidět nebylo, ale prý už nějaké to kilo shodila a na břiše se jí pomalu tvoří pekáč buchet.

Kmotrem knihy z řad mužů se stal Bořek Slezáček, který však přiznal, že se v podobné literatuře příliš neorientuje. „Víte, byl jsem osloven, abych se stal kmotrem téhle knížky, ale popravdě ani jeden díl jsem neprostudoval zevrubně a nestrávil u něj hodiny času. Mám-li být upřímný ani mne to nenapadlo. Co vím jistě, tak doma máme první díl, který dostala moje žena od mojí matky. Já přelétl očima pár stránek a tím to skončilo. Nejsem cílová skupina pro podobná díla, i když možná do tohohle čtvrtého pokračování juknu, protože je psán z pohledu muže, zatímco ty předchozí jsou vysloveně dámským čtením,“ vysvětlil.

A to by bylo, aby kmotr s kmotrou na křtu neudělali společné selfiefoto. Agátě se však tentokrát snímek příliš nepovedl. Nejde na něm totiž nic moc vidět. Ale třeba to byl záměr.

#fqntomas#borek#stavitel#krest#

Zveřejnil(a) Agata Pracharova dne 9. únor 2016

Fotogalerie
14 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová chce po manželovi dárek za 1,5 milionu korun! Markéta Reinischova, Petr Soukup