„Co se týče dětí, v mém a v Andrého věku se o dětech hodně bavíme. Kdy to bude, to bych si nechala pro sebe. Ale aktuálně na miminku nepracujeme,“ uvedla na pravou míru krásná modelka a moderátorka Snídaně s Novou Hanka Mašlíková.

Po zasnoubení v Thajsku na začátku roku však s přítelem Andrém začínají plánovat svatbu. Myslím si, že by mohla letos proběhnout. Uvidíme, jak to půjde, jak to čas dovolí, protože přípravě na svatbu musí člověk věnovat nějaký čas. Pokud se to letos nestihne, nevadí. Pro nás naše láska není o papíru. My se milujeme a jestli spolu budeme po zbytek života jako partneři nebo manželé, na tom zas tak nezáleží,“ vysvětlila stále zamilovaná modelka v rozhovoru pro iDNES.cz. „Já určitě chci českou svatbu, tak padesát svatebčanů, víc asi už ne. Nechci mít ze svatby hon na to, abychom mohli ukázat, na co máme a nemáme,“ dodala moderátorka.

Mašlíková v kamarádovi, kterého znala osm let, nakonec našla osudovou lásku a dlouhou dobu se bála o svém partnerovi veřejně promluvit. Já jsem vždycky své štěstí hned hlásala do světa, což byl možná začátek konce. Proto jsem si řekla, že pokud někoho potkám, chci si to nechat pro sebe, alespoň co to jen půjde. Navíc jsme se s Andrém sblížili v době, kdy jsem prožívala velmi špatné období. Měla jsem úmrtí v rodině a s tím se nahromadilo mnoho dalších starostí. André tenkrát byl člověk, který mi hodně pomáhal, a já jsem zjistila, že k němu začínám cítit mnohem víc než jen přátelství,“ uvedla šťastná Mašlíková.

Fotogalerie
16 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Zasnoubená sexbomba Mašlíková: Prozradila detaily svatby! Blesk TV