Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Modelka (†20) spáchala sebevraždu: Nahá vyskočila z okna!

Autor: vk, mka - 
3. dubna 2016
16:20

Mladá Gulay Bursali (†20) měla před sebou dobře našlápnutou kariéru modelky a studia na univerzitě. Její život ale ukončila sebevražda. Aby unikla hromadnému znásilnění, raději se zabila skokem z okna!

Gulay a její přítel Engin O. si vyrazili na víkend do Istanbulu, kde si od realitního agenta pronajali na víkend prázdný byt na evropské straně Istanbulu. Pak vyrazili do blízkého baru na party s přáteli.

Jak vypověděl přítel mrtvé dívky, když se vrátili zpět do bytu, čekal na ně realitní agent. Pod záminkou, že si v bytě něco zapomněl, se vnutil dovnitř, kde s kamarádem Engina zmlátili, sebrali mu mobilní telefon a zamkli ho v jedné z místností.

Gulay odtáhli do jiného pokoje, který také zamkli. Následně z ní strhali šaty a chtěli ji znásilnit. Dívce se ale podařilo otevřít okno, ze kterého okamžitě vylezla ven. Násilníkům hned začala vyhrožovat, že pokud se ji budou snažit vtáhnout dovnitř, skočí.

Její křik o pomoc se dostal k uším jednoho ze sousedů. „Visela tam nahá a křičela, že jestli ji budou zkoušet tahat zpátky do bytu, vyskočí. Pořád volala o pomoc,“ popsal svědek události, který bydlí ve stejné budově.

„Nejdřív jsem si myslel, že jenom někdo blbne, ale pak ji uviděl. Visela na římse, úplně nahá. Zavolal jsem policii, než jsem s ní ale stačil domluvit, viděl jsem, že se vrhla k zemi.“ Aby unikla znásilnění, raději si Gulay zvolila smrt. Přivolaná policie tak už jen osvobodila jejího přítele ze zamčeného pokoje a pátrá po realitním agentovi a jeho kumpánovi.

Yucatan ( 16. srpna 2016 11:27 )

 Trochu úcty magoři.

prycsnima ( 3. dubna 2016 20:01 )

 Chtěla jako muslimka zemřít s panenskou blánou.

..krakonos500 ( 3. dubna 2016 18:33 )

 Ctěli jí znásilnit. Co by za to Francka dala.

co-teda ( 3. dubna 2016 17:32 )

Jasnej další důkaz, že tyto muslimácké zemně je nutno ignorovat a výlety si vybrat něco normálního. Zem, ve které je stále vodítko islám není a nikdy nebude pro civilizované lidi bezpečnou. Ignorovat, bojkotovat jejich pobídky a ať se třeba po.ser.ou. Ale né, celá slavná EU s těma smradama chce být kámoš. Jsme blbouni. Evropa vždy měla s turkama problé a hlavouni to nechápou.

andorea ( 3. dubna 2016 16:56 )

Mám obavu, že než spíše to, že volila smrt, se prostě chudera visící na té římse neudržela a spadla.

Zobrazit celou diskusi