Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Utajované lásky: Komu zlomil srdce Pavel Kříž? Kdo zradil Obermaierovou a které upláchl Rösner?

/
  • Utajované lásky slavných!Kříž Gajerový pláchl do Kanady!
    1. května 2016 ● 20:09

    Kdo by to do »Básníka« Štěpána Šafránka řekl? Jeho představitel Pavel Kříž (54) není takový romantik, jak by se mohlo zdát. Zasáhl hluboko do srdce herečku Veroniku Gajerovou (53), když ji opustil po 11 společných letech.

  • 1.

    Veronika Gajerová & Pavel Kříž: Dal přednost emigraci

    Veronika Gajerová, sestra Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě, měla první lásku Pavla Kříže, hvězdu série o Básnících. Žili spolu 11 let a zdálo se, že jim to vydrží až do konce života. Jenže Pavel se najednou rozhodl pro emigraci. Touha dostat se ven byla v tu chvíli silnější než láska. Dlouholetý vztah kvůli tomu skončil. „Já jsem ven nechtěla,“ říká s odstupem herečka. Kříž se v Kanadě oženil s výtvarnicí Bonnie Glover, kterou poznal v nemocnici, kde pracoval jako psychoterapeut. Veronika Gajerová se zamilovala do divadelního režiséra Petra Kracika (57) a má s ním dvě děti. Ani Kracik ale nesplnil její touhu po vydařeném partnerství. Odešel od Veroniky kvůli Tereze Kostkové (39), s níž se oženil. Loni na konci roku se rozvedli.

    Veronika Gajerová & Pavel Kříž
    Autor: archiv blesku

  • 2.

    Vlastimil Zavřel & Helena Friedrichová: Zůstal zklamaný

    Valšík z Ordinace v růžové zahradě Vlastimil Zavřel (61) miloval sestru bývalého partnera Lucie Bílé (50) podnikatele Petra Kratochvíla, Helenu Friedrichovou (†46). Herečka a skvělá dabérka byla tetou syna Lucie Bílé (50) Filipa (20). Kratochvíl zpěvačku opustil a nyní žije s bývalou modelkou Pavlínou Babůrkovou (42). Tu si vzal 4. února 2002. Jeho sestra Helena zemřela pouhé dva dny po jejich svatbě. Byla po rozchodu se Zavřelem dvakrát vdaná a zůstaly po ní dvě dcery. Na rozdíl od ní se Zavřel oženil až ve svých 57 letech, vzal si přítelkyni Juditu (54), s níž je dosud.

    Vlastimil Zavřel & Helena Friedrichová
    Autor: archiv blesku

     

  • 3.

    Alfred Strejček & Consuela Morávková: Utekla mu do Anglie

    Herec Alfred Strejček (74) velice miloval kolegyni Consuelu Morávkovou (71). Zamilovaný pár se vydal na romantickou dovolenou do Velké Británie. Domů se ale vrátil jen Fred. Consuela ho při zpáteční cestě nechala projít přes pasovou kontrolu a pak mu zamávala na rozloučenou. Zůstala v Anglii. Strejček se z toho dlouho nemohl vzpamatovat. Pak se zamiloval do úspěšné atletky Jarmily Nygrýnové (†45). Vzali se, ale rakovina mu jeho lásku po pouhých devíti letech manželství, v roce 1999, sebrala.

    Alfred Strejček & Consuela Morávková
    Autor: archiv blesku

  • 4.

    Jaroslava Obermaierová & Josef Čáp: Chlapi ji zklamali

    Herečka Jaroslava Obermaierová (69) měla studentskou lásku Josefa Čápa (†55), pak sedm let žila s produkčním Petrem Bradou. Ten má syna Martina s Martou Krampolovou, třetí ženou herce Jiřího Krampola (77). „Dneska vím, že herci a lidi od filmu jsou nejhorší životní partneři,“ říká dnes Obermaierová, která zůstala sama a žije spolu se svým synem Jaroslavem (35), kterého měla s jediným manželem Richardem Čechem, s nímž si prošla peklem.

    Jaroslava Obermaierová & Josef Čáp
    Autor: archiv blesku

  • 5.

    Eva Horká & Boris Rösner: Platonická láska

    Herečka Eva Horká (48) ze seriálu Rodáci se v mládí beznadějně zamilovala do svého pedagoga a herce s mámivým hlasem Borise Rösnera (†55). Bohužel její láska nebyla nikdy naplněna. Herec se oženil s jinou ženou a proslul mileneckými pletkami. V roce 2006 Eva oplakala jeho předčasnou smrt, kterou měla na svědomí rakovina. Její nešťastná láska byla tak osudová, že když nemohla být se svým vyvoleným, zůstala doteď sama a bezdětná.

    Eva Horká & Boris Rösner
    Autor: archiv blesku

    Fotogalerie
    6 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy