Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britka se stala v 31 babičkou, vnouče jí porodila 14letá dcera

Jaymee Starr (vpravo) se stala matkou ve 14 letech, a ze své 31leté matky (vlevo) tak udělala jednu z nejmladších babiček světa.
Jaymee Starr (vpravo) se stala matkou ve 14 letech, a ze své 31leté matky (vlevo) tak udělala jednu z nejmladších babiček světa.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: haj - 
23. dubna 2016
21:33

Leckterá žena v 31 letech čeká své první dítě, nebo dokonce teprve mateřství plánuje. Britka Tobii Rhea Starr už ale v tomhle věku dokázala být dokonce babičkou! O první vnouče se jí postarala totiž teprve čtrnáctiletá dcera Jaymee.

Správně by ještě měla sedět v lavici na základní škole, místo toho ale přišlo nečekané těhotenství. V pouhých čtrnácti letech Jaymee v srpnu 2013 zjistila, že čeká dítě. Zrovna v té době svého už šestého potomka nosila v břiše také dívčina matka Tobii Rhea. Sama svou prvorozenou Jaymee měla v šestnácti letech, a tak zřejmě dceři nic moc nevyčítala.

„Zeptala jsem se jí, co chce dělat, protože to je její tělo a její dítě. Byla jsem v šoku, ale musela jsem jí ukázat svou podporu,“ vylíčila pro The Sun Tobii s tím, že s dcerou hned druhý den zašly k lékaři. Jelikož byla Jaymee už v 16. týdnu, potrat nepřicházel v úvahu. A tak se mladá slečna rozhodla jít ve šlépějích své matky a o své miminko se postarat co nejlépe. Během těhotenství se prý často setkávala s tím, že ji a její matku lidé považovali za dvě těhotné sestry.

Nakonec ženy těžké období překonaly a obě porodily zdravé děti jen pět měsíců po sobě. Jaymee se stala maminkou holčičky Harleigh a ze své mámy udělala jednu z nejmladších babiček světa. „Je pyšná na to, že může být tak brzy babička,“ potvrdila Jaymee pro The Sun a sama by prý dnes už také nic neměnila. Kromě péče o Harleigh také pomáhá s výchovou svých pěti sourozenců a dokonce je zpátky na škola a studuje podnikatelskou administrativu.

 

 

st.rec ( 24. dubna 2016 09:39 )

Ano,oproti Eržice Lakatoshové je to pěkná staroba.Dávky už měly spočítané předem?

Pivon ( 24. dubna 2016 00:21 )

Jak zpívají Horkýže Slíže : Stará mama v Letanovciach má len dvadsať osem :.D

barracuda.sro ( 23. dubna 2016 23:51 )

A co je na tom světobornýho v České Republice rodí i (***) třináctiletý Cikorenky.

Zobrazit celou diskusi