Jejich manželství netrvalo ani tři roky a už mluví o rozvodu. "Ta situace je už tak vážná, že se budeme rozvádět. Šancí a příležitostí jsem dala moc, dnes ale vím, že jsem vyčerpala všechny možné alternativy něco změnit," svěřila se v rozhovoru pro magazín Story modelka.

Vlaďka se s fotbalovým bouřlivákem několik měsíců scházela tajně, protože byl ženatý s manželkou Renátou. Když jejich vztah praskl, Řepka začal řešit rozvod a žít ve společné domácnosti s modelkou a její dcerou Viktorkou z prvního manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským.

Jejich vztah byl vždy nabitý emocemi a vášní, ale jejich hádky už asi nebyly tak sexy. "Naše soužití bylo už tak vypjaté a denně přinášelo nové a nové konflikty, že se to začalo odrážet na chování a reakcích dětí. Nejvíc jsem se bála okamžiku, kdy dětem řeknu, že si musíme dát s tatínkem čas na nadechnutí. Po jedné konkrétní události jsme si uvědomila, že tím krokem nejvíc pomůžu právě jim. A to se stalo," tvrdí kráska, která má s Tomášem čtyřletého syna Marcuse.

Momentálně se Erbová schází s hokejistou Michalem Gulašim.

Fotogalerie
9 fotografií