Věrný asistent Michael Sacha jel na čtyřkolce po příjezdové cestě u domu Kida Rocka v americkém Nashvillu. Hudebník, který se jmenuje vlastním jménem Robert Richie, našel jeho bezvládné tělo a okamžitě zavolal záchranku.

Zavolejte záchranku,“ hřměl rocker a rapper na operátorku. Ta mu ale špatně rozuměla a chtěla z něj dostat co nejvíce informací o incidentu. „Okay, neposlala jsem, protože potřebuji vědět, co se děje. Pane, jaké je vaše jméno?“ tázala se operátorka rockera podle záznamu webu TMZ.

Pošlete okamžitě ambulanci. Nevím, co se stalo. Je tu Polaris (typ čtyřkolky) na příjezdové cestě a vypadá to, že je to můj asistent. Je mrtvý. Vedle ní leží bezvládné tělo,“ říkal do telefonu Rock zmateně.

Když se snaží operátorka zjistit, co se ve skutečnosti stalo, odsekne muzikant a zařve: „Ku**a, potřebuji hned ambulanci.“ Když mu žena na druhém konci telefonu vysvětluje, že mu nerozumí, zařve ještě více: „Čemu jsi nerozuměla na tom, že potřebuji ku**a ambulanci?

Když na místo zdravotníci nakonec dorazili, bylo již pozdě. Sacha byl již dávno mrtvý a nebylo mu pomoci. Jeho smrt Rocka, který byl manželem silikonové krásky Pamely Anderson, velice zasáhla. „Byl jako člen rodiny,“ prohlásil o něm slavný rocker.

Fotogalerie
12 fotografií