Slavík, který se momentálně stále zotavuje z boje s rakovinou mízních uzlin, si nikdy nemohl stěžovat na nezájem opačného pohlaví.

„Často se stalo, že Karel pokaždé přišel s nějakou jinou kamarádkou… Vždycky mně ji představoval a já vždycky gestikuloval: Jako kde je ta z minula?! A on nenápadně: Ta už není… Těch kamarádek měl poměrně hodně a myslím, že by mohly sepsat docela dobrou knihu,“ prohlásil Janda v dokumentu o Gottovi nazvaném Všechny moje lásky, který na 1. máje večer vysílá TV Barrandov.

 

V tom, že měl Karel hodně kamarádek-přítelkyň, se s ním shoduje i záletný saxofonista. „V prvé řadě Karel míval svůj hotel. My jako kapela jsme bydleli jinde,“ reagoval Felix na otázku, jak často po koncertech končily ženy na Gottově pokoji.

„Já si myslím, že tomu se nedá odolat! To je prostě tak, že když někdo někoho má rád, zbožňuje, tak on se samozřejmě v té přízni těch fanynek může i koupat,“ vyprávěl Slováček. „Ženy k showbyznysu samozřejmě patří,“ dodal Felix, který o něžném pohlaví, jak známo, ví své.

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO NEDÁVNÉM BOJI S RAKOVINOU ČTĚTE>>>ZDE

Fotogalerie
13 fotografií