Na fotografiích je malá princeznička zachycená, jak sedí doma na židli i jak si hraje venku s vozíčkem.

Fotografie pořídila její matka v průběhu dubna v jejich rodinném domě v Norfolku. Dříve jsme mohly fotografie Charlotte vidět například při příležitosti půlročního výročí princeznina narození, kdy Kensingtonský palác zveřejnil na svém Instagramu, který je oficiálním účtem britské královské rodiny, fotografie nejmladší členky královské rodiny, jak si hraje s plyšovou hračkou.

Tyto fotografie pořídila také vévodkyně Kate a společně s princem Williamem k nim napsali, že doufají, že z nich lidé po celém světě budou mít stejnou radost, jakou z nich mají oni.

O Vánocích svět vzdychal nad první společnou fotografií celé mladé rodiny – v podzimní zahradě se před fotoaparátem shromáždili Kate a William i se svými dětmi Georgem a Charlotte. K této fotografii napsali poděkování za krásné zprávy, které jim o jejich dětech chodí.

Naposledy se lidé mohli pokochat pohledem na malinkou Charlotte letos v březnu, kdy rodina zveřejnila fotky z krátké zimní dovolené ve francouzských Alpách. Byla mezi nimi krásná fotka tatínka a dcery a také série záběrů, kde vévodkyně Kate „útočí“ na svého manžela sněhovými koulemi.

 

Fotogalerie
11 fotografií