Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vzduchem létaly pěsti a kopalo se do hlavy: Poslanci se porvali v tureckém parlamentu

Turečtí poslanci se v parlamentu porvali zvířata.
Turečtí poslanci se v parlamentu porvali zvířata.  (Autor: Reprofoto ABC)
Autor: shp - 
3. května 2016
15:21

Imunita je ochranou, za kterou jsou poslanci ochotni bojovat. Doslova. Zvláště ti turečtí. Když v parlamentu řešili, zda se vzdát imunity, aby mohli být souzeni jako řadoví občané, došlo k hromadné bitce jako na fotbale.

Gentlemani v padnoucích oblecích se během chvilky změnili v zkušené zápasníky, kteří se za své chvaty a hmaty nemusí vůbec stydět. Turečtí poslanci totiž šli do této bitky agresivně a po hlavě.

Na své politické soupeře skákali ze stolů, máchali pěstmi na všechny strany a nebáli se řezat hlava nehlava. A to i přesto, že mezi nimi byly poslankyně, které hrůzou a zděšením pištěly jako myši.

Vrcholem všeho pak bylo, když jeden z poslanců vylezl na stůl a nohou začal kopat protivníkovi do hlavy. Inu, když jde v Turecku o politiku a hlavně vlastní kariéru, neznají poslanci bratra, tedy kolegu.

Neuvěřitelnou melu se podařilo natočit na video a vy se sami můžete přesvědčit, že zasedání tureckého parlamentu mělo v pondělí ke kultivovanému dialogu hodně daleko. O setrvání či vzdání imunity nebylo nakonec rozhodnuto.

hejhej ( 3. května 2016 22:26 )

Předvedli se turečtí politici, kterým pitomci z EU chtějí zrušit vízovou povinnost. Verbež a násilnici se budou tlačit beztrestně s falešnými pasy do Evropy. Asi je to záměr domluvený Obamou s praštěnou Merkelovou.

pekaaaros ( 3. května 2016 17:10 )

Po žních k Turkovi !

sores ( 3. května 2016 16:37 )

 Přesně tohle dělají mužský! Války, mučení, rvačky, znásilňování, pedofilie a vraždy!!! Diametrálně se od žen liší,hlavně ve špatnostech, jakoby by byli chlapi z jiné zlé planety.Ženská také dokáže být také s.vině ale s chlapem se to nedá absolutně srovnat.Do množství určitě.

akafuka ( 3. května 2016 16:24 )

Jaký pán,takový kmán! To sem chcete pustit pěknou sebranku.Zrušit vízovou povinnost by byl těžký zločin páchaný na Českém lidu.Vládo,vzpamatuj se dokud je čas.Už takhle máš na kahánku,tak vezmi konečně rozum do hrsti a dělej něco pro své voliče a né jim podrážet nohy a jednat za zády s diktátorem.Pryč z EU i z NATA! Jinak to bude zlé pro všechny.I pro vás,páni !

co-teda ( 3. května 2016 16:16 )

turecké hospodářství, turecký parlament, turecká EU.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa