Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexualita žen podle horoskopu: Jste v posteli dračice, nebo tichá voda?

/
  • Jak ženskou sexualitu ovlivňuje znamení, ve kterém jste se narodila?
    Jak ženskou sexualitu ovlivňuje znamení, ve kterém jste se narodila? (shutterstock.com)
    14. května 2018 ● 06:00

    To, v jakém znamení jsme se narodili, neovlivňuje jenom naši povahu, ale také sexualitu. Ta ženská se přitom zcela liší od té mužské. Jaké jsou ve sváděcích hrách a v posteli ženy podle znamení zvěrokruhu? Prozradí vám to astrolog Milan Gelnar.

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    Žena Beran na to chce jít přímo. Říká přesně to, co si myslí, sex ji velmi baví a dělá ho hlavně pro své potěšení, nikoliv pro potěšení druhého. Její erotogenní zónou je hlava a na něžné laskání si rozhodně nepotrpí. Raději ji pořádně zatahejte za vlasy a sledujte, co to s ní udělá. Miluje, co je zakázané nebo co je na hraně. Často si libuje v krátkých, ale intenzivních románcích.

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Žena Býk sex miluje a vychutnává jej všemi smysly. Také proto je velmi náročná milenka. Nemá zájem o příliš netradiční praktiky nebo polohy, k milování potřebuje pohodlí. Ovládá umění svádět, aniž by se to někde učila a jejímu sexappealu je v podstatě nemožné odolat. I v sexu potřebuje pocit bezpečí, ale na druhou stranu se příliš nebrání ani experimentování s jinými ženami.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    Sex je pro ženu narozenou ve znamení Blížence jen jednou z mnoha životních radostí. Také proto mu nepřikládá velký význam a je pro ni spíše příjemným zpestřením než fyzickou potřebou. Nepotřebuje postel, svíčky ani atmosféru – je připravená pomilovat se prakticky kdykoliv a kdekoliv. Chuť k sexu a k tomu, jak by měl vypadat, je u ní velmi proměnlivá. Užije si nejen něžné dlouhé milování stejně jako rychlovku, ale i zvrhlosti typu skupinový sex. Pokud na ně má zrovna náladu.

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Raka potřebuje od svého partnera velkou dávku něhy, mazlení se a neustálý kontakt – jak fyzický, tak psychický. Pokud netuší, kde jste a co tam děláte, může zešílet. Je velmi senzitivní a jde jí primárně o vaše potěšení. Před rychlovkou v předsíni preferuje smyslné milování v posteli nebo ve vaně.

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Lva je přesvědčená, že se každý rozplyne štěstím, když ji může mít. Nevidí proto jediný důvod, proč by se měla snažit, nebo muže dokonce svádět. To, co chce, je ovládat ho, rozkazovat, řídit  a stejně jako v sexu, i ve vztahu usiluje o dominantní postavení. Miluje lichotky a je ráda za své výkony v posteli pochválena. Často má mnohem mladší partnery, než je ona sama a zbožňuje milování za plného světla.

  • 6.

    Panna

    Panna si o sexu nedělá iluze a je pro ni spíše aktem početí než bezbřehé rozkoše. Nemá ráda náhlé výbuchy vášní, naopak preferuje muže, kteří mají sebekázeň. Ráda bude spolupracovat, ale musí se jí říct na čem. V posteli je velmi submisivní a svou rozkoš čerpá z toho, že činí šťastným partnera.

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Na rozdíl od Berana chápe žena Váha sexualitu a svádění jako umění, nikoli jako útok. Preferuje lenošivý, smyslný a pozvolný přístup. Ve vztahu i v posteli je intenzivně ženská, vyžaduje dokonalé prostředí a k vášnivé rychlovce u vody ji rozhodně nepřemluvíte. Je instinktivně exhibicionistická, bývá narcistní a její vlastní tělo ji vzrušuje. Také je ze všech znamení zvěrokruhu nejnápaditější v sexuálních praktikách.

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Ženu narozenou ve znamení Štíra sex baví a je pro ni drogou. Raději půjde do postele se špatným milencem než s dobrou knihou. Je doutnající požitkářka, ráda zkoumá, experimentuje a ráda se miluje co nejdéle a nejintenzivněji. Navenek se může jevit jako dokonalá dáma, ale v posteli bývá pravým opakem. Má v oblibě všechny erotické pomůcky a jejím cílem je vždy její vlastní uspokojení. Má nutkavou potřebu ovládat a dominovat, což u ní může vést až k lesbickým sklonům.

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Ženu Střelce sex baví, nedělá s ním cavyky a ochotně se s vámi pomiluje i v přírodě nebo na veřejnosti. Sex je pro ni více než cokoliv jiného, je aktem přátelství. Má velmi liberální sexuální postoje a je otevřená všem možnostem a praktikám. Současně je ale také netaktní a dokáže být velmi bezohledná. Bývá přelétavá a zpravidla nikdy nenajde to pravé uspokojení.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Kozoroha je při milování vybuchující sopka. Má tendenci ke kousání, škrábání a sex s ní připomíná spíš divoký zápas než láskyplné splynutí. Preferuje dominantní roli. Má ráda dlouhé milování a její potřeba sexuálního uspokojení hraničí až s nymfomanií.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Žena Vodnář si ráda lásku a vztah idealizuje, takže sex pro ni rozhodně není tím nejdůležitějším. Jakmile je ovšem vzrušená, je velmi nápaditá, vynalézavá, nekonvenční a ochotná vyzkoušet prakticky cokoliv. Často klade potřeby ostatních před své vlastní. Je soucitná a empatická a do ničeho vás nebude tlačit, ale také se sama do ničeho tlačit nenechá.

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Žena Ryba je výtečná herečka a má nadání pro vztahová dramata. Je velice liberální, snadno a rychle ovlivnitelná a málokdy dokáže říct ne. Libuje si ve hrách na pána a otrokyni a ochotně udělá všechno, co vám na očích uvidí. Až často se ale zamilovává do nepravých mužů.

     

    Více o jednotlivých znameních zvěrokruhu se dočtete v knize Milana Gelnara – Astrologická předehra.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz