Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Inspirujte se módními tipy, které skvěle doplní váš letní outfit

19. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Krásné šaty, kraťasy, minisukně nebo osminové kalhoty, to všechno jsou kousky, bez kterých se v létě neobejdete. Čím je ale doplnit tak, aby se váš outfit ve vteřině změnil, z casual kousku se stal elegantní a naopak? Doplňte jej stylovou kabelkou a skvělým šperkem a užívejte si léto stylově.

Seznamte se s kabelkou Lylee. S kabelkou, která má duši…

Mezi záplavou kabelek se objevily kabelky LYLEE. A ta vaše na vás nedočkavě čeká. Možná nenápadná, ale přesto svá a jedinečná. Je tu pro vaši každodenní inspiraci. Je jedním z důvodů, proč se i v sychravém dni máte chuť usmát. Provází vás na každém kroku a stojí vám věrně po boku. Podtrhuje ženskost a dodává každému outfitu na atraktivitě a eleganci.

Autor: Vivantis

Nová kabelka promění outfit k nepoznání

Záleží jen na vás, jak se chcete zrovna v tuto chvíli cítit. Budete dnes sama sebou ve sportovním outfitu? Zvolte jednoduchou crossbody kabelku Lylee v černé nebo béžové barvě. Probudila jste se dnes s chutí na trochu rebelie? Sepněte si vlasy do vysoko vyčesaného ohonu, nasaďte křivák, džíny a doplňte je červenou kabelkou Lylee. A pokud chcete být elegantní ženou, která chce podtrhnout svoje ženské zbraně a udělat dojem, sáhněte po béžové, stylové Lylee. Je jedno, kterou zvolíte, s každou budete sama sebou. Live your life with Lylee.

Autor: Vivantis

Náušnice ke kabelce? Umělé perly jsou letošním hitem!

Bez šperku by to snad ani nešlo. Jsou pomyslnou třešničkou každého vašeho outfitu. Jemně doplní nebo naopak finálně podtrhnou vyznění celého looku. Hitem letošního léta se staly umělé perly. A protože je fajn spojovat trendy dohromady, ke každé kabelce Lylee nyní dostanete zdarma perleťové náušnice z kolekce Pearl od značky Troli.

Autor: Vivantis

Vše, po čem ženy touží, na jednom místě

Na Vivantis.cz můžete nakoupit veškeré kousky na sebe od kabelky po parfém, od řasenky po kabelku hezky pohodlně z domu nebo klidně z kavárny. Při nákupu nad 2000 Kč máte navíc dopravu zdarma, při nákupu jen několika kousků se dopravné pohybuje už od 29 Kč. Kromě toho máte celý rok na vrácení zboží, 3letou záruční lhůtu na hodinky nebo dodání skladovek do 2. dne s možností osobního odběru po celé ČR.