Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Slavné ženy s umělými ňadry: Tahle se povedla!

  • Plastiky celebrit
    23. května 2016 | 06:00

    Plastické operace se ne vždy musí vydařit. Prsa mohou být po zákroku zdeformovaná nebo naprosto nepřirozená. Tyto ženy měly štěstí a jejich prsa vypadají výstavně. Podívejte se na ty nejvydařenější plastiky celebrit.

  • Blake Lively (28)

    Blake Lively
    Autor: profimedia

    Americká herečka Blake Lively, která nedávno porodila a nyní čeká další přírůstek, si před pár lety nechala zvětšit poprsí na velikost C. Velikost, která přesně sedne k její výšce a není nijak přehnaná – některé celebrity by si z ní měly vzít příklad. Navíc výsledek vypadá velice přirozeně. 

  • Scarlett Johansson (31)

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz

    Scarlett je považována za nejvíc sexy ženu planety a ani jejímu hrudníku se nevyhnula plastika. Její velikost košíčků je nyní D a jsou to jedna z nejkrásnějších ňader v celém Hollywoodu.

  • Catherine Zeta-Jones (46)

    Catherine Zeta-Jones
    Autor: ČTK, EPA, Reuters

    Catherine Zeta-Jones také prošla rukama plastických chirurgů, kteří odvedli skvělou práci. Sama říká, že pokud se někdo díky plastice cítí lépe, tak ji neodsuzuje.

  • Salma Hayek (49)

    Salma Hayek
    Autor: Instagram.com

    Přestože ji obdarovala příroda, nechala si prsa zvětšit ještě o jednu velikost. Kdo ví, co ji k tomu vedlo, plastika se naštěstí povedla a Salma se může stále pyšnit krásným hrudníkem.

  • Vlaďka Erbová (34)

    Vlaďka Erbová
    Autor: yes visage

    Vlaďka Erbová je svými plastikami prsou pověstná. Její první plastika byla nepovedená. Napravil ji však šikovný chirurg a Vlaďka má teď výstavní poprsí.

  • Kate Hudson (37)

    Má Kate umělá ňadra?
    Autor: Profimedia.cz
    I když to herečka nikdy naplno nepřiznala, i ona se může pochlubit skutečně kvalitně odvedenou prací plastického chirurga. Její prsa patřila k těm nejmenším v celém Hollywoodu. Po zásahu lékařů má krásná, přirozeně vypadající ňadra.
  • Gwen Stefani (46)

    Gwen Stefani má také umělá prsa.
    Autor: Profimedia.cz
    Je až neuvěřitelné, že je této ženě čtyřicet šest let! Rozhodně by jí to člověk netipoval. Stejně jako to, že i zpěvačka kapely No Doubt si nechala plasticky upravit ňadra. Všeho s mírou a dospějete k ženské dokonalosti! 
  • Mariah Carey (46)

    Bez opory by to nešlo
    Autor: Profimedia
    I když by se mohlo zdát, že tato kráska žádnou plastiku nepotřebuje, i ona podlehla svodům plastické chirurgie a nechala si zvětšit ňadra. A řekněte chlapům, ať se jí dívají do očí! 
  • Christina Aguilera (36)

    Zpěvačka Christina Aguilera také vsadila na velký výstřih. Na akci rozhodně přitáhla veškerou pozornost.
    Autor: profimedia.cz
    Ještě nedávno byla popovou princeznou, dneska je z ní dáma. Její – i v šestatřiceti letech nevinný – pohled doplňují přirozeně vypadající ňadra, která si před pár lety nechala udělat. 
  • Dara Rolins (43)

    dara na své tělo dbá a často chodí do posilovny.
    Autor: Instagram
    Když zabrouzdáme do našich vod (i když malinko sousedních), pak nesmíme opomenout Daru Rolins. Svými ňadry se ráda pyšní a není se čemu divit. Na první pohled by jejich pravý původ poznal málokdo. 
  • Hana Mašlíková

    Mašlíkové ňadra okouzlí nejednoho muže.
    Autor: Profimedia.cz
    Moderátorka Hana Mašlíková sice v roce 2006 v soutěži Miss České republiky neuspěla, ale do povědomí se nejednomu muži (i ženě) zaryla. O pár let později si nechala zvětšit prsa, na která je dnes radost pohledět. 

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...