Zpěvaččin tatínek odešel z tohoto světa ve čtvrtek večer. Zastihla ho náhlá mozková příhoda a ani v bratislavské nemocnici Kramáre už mu nedokázali pomoci. Dara jeho skon doposud nijak nekomentovala, v neděli se však neudržela a na Facebook napsala dlouhé prohlášení plné emocí, ke kterému připojila i dvě fotografie.

„Odišiel vo štvrtok večer. A už sa k nám nikdy nevráti...a nič už nebude také, aké bolo pred tým. Áno, bolí ma srdce a strašne mi chýba….Bol najlepší z najlepších. Môj smútok nemá jednotku miery,“ vylévala si srdce zpěvačka.

Poděkovala rovněž všem, kdo jí v obtížných momentech projevují soucit. Nezůstala však jen u toho a reagovala prostřednictvím statusu i na různé vzkazy, které se na ni teď zřejmě odevšud valí. „Očakáva sa v situácii keď stojíte zoči voči smrti väčší pátos? Chce sa po mne verejne prejavený srdcebôľ, slzy, spomienky, o ktoré sa mám deliť a ktorými budem dojímať ďalších ľudí k slzám? Tak trochu si tým vynucovať pozornosť, empatiu, súcit….. Tak presne O TO, stojím až na poslednom mieste,“ vysvětlovala Rollins.

„…ja VIEM čo je bolesť. Nemusel mi kvôli tomu zomrieť ocko. Pár jaziev už na duši mám. Neporovnávam neporovnateľné, nepúšťam sa do úvah na tému KEDY puká srdce viac nahlas… proste mi je smutno. Chýba mi jak nikto pred tým a budem sa musieť naučiť s tým pocitom ďalej žiť,“ napsala Dara, která tímto způsobem možná odpovídala všem, kdo její smutek považovali za jakýsi boží trest za autonehodu, kterou kdysi zpěvačka způsobila.

Celé vyjádření Dary Rolins:

Dara Rolins napsala na Facebook dlouhé vyjádření ke smrti otce.
Autor: Facebook

 

 

 

 

 

Fotogalerie
5 fotografií