Herec zrovna na ostrově Gran Canaria natáčí válečný snímek Allied. O pauze mezi klapkami si našel chvíli a šel pozdravit hordu natěšených fanoušků. Ti byli z jeho přítomnosti tak mimo, že se snažili herecké hvězdě co nejvíce přiblížit a tlačili se na kovové zábradlí. Ani si přitom nevšimli malé holčičky, kterou div neušlapali.

Pittově pozornosti ale rozrušené dítě neuniklo, a tak přispěchal a společně se členy štábu ji vytáhl přes plot do bezpečí. Jako zkušený táta pak vyděšenou malou slečnu utěšoval a hladil.

Allied by měl mít premiéru už letos v listopadu a Brad se v něm divákům představí coby spojenecký špion. Ve filmu je mu partnerkou krásná herečka Marion Cotillard (40) a proslýchá se, že láska vzplanula mezi ní a Pittem i ve skutečnosti.

Angelina Jolie (40) by si možná svého muže měla víc hlídat, jenže ona na to nemá vůbec čas. Nejenže je matkou šesti dětí, herečkou, režisérkou a zvláštní vyslankyní OSN pro uprchlíky, ale nyní si vyzkouší i další roli. Od podzimu nastupuje na prestižní Londýnskou školu ekonomie a politických věd, kde bude jako kantorka přednášet na téma Ženy, mír a bezpečnost.

Fotogalerie
11 fotografií