Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Byla to jen legrace! Prostitut chtěl zlikvidovat svého pasáka, odsoudili ho na šest let

Autor: ČTK - 
25. května 2016
13:57

Homosexuálnímu prostitutovi Michalu B. uložil soud šest let vězení za to, že podle obžaloby plánoval ze Švýcarska vraždu svého pasáka. Michal B. vinu popírá, tvrdí, že o dva roky staršího mladíka chtěl údajně jen „smazat z Facebooku a vytěsnit“, nikoliv zlikvidovat, jak uvádí obžaloba. Michalu B. hrozilo až dvacetileté vězení. Rozsudek není pravomocný.

Vraždu začal Michal B. podle spisu plánovat loni v srpnu, kdy byl s jinými mladými prostituty v cizině za zákazníky. Pasák domlouval klienty z Prahy za provizi a žádal po prostitutech i další peníze. S Michalem B. měli dlouhodobé spory.

Michal B. podle obžaloby mluvil o tom, že musí pasáka zničit, respektive nechat zabít. Obrátil se proto na devatenáctiletého kolegu, který s ním byl ve Švýcarsku. Ten to nejdříve nebral vážně. Poté, co Michal B. na požadavcích trval, předstíral, že na likvidaci najme svého otce.

Pod záminkou přípravy vraždy pak mladík odjel do Prahy, kde ohroženého muže informoval o plánu Michala B. Společně vše nahlásili na policii. Jako důkazy doložili kopii facebookové komunikace, kde Michal B. potvrdil, že na usmrcení muže trvá, a nahrávku telefonátu, ve kterém Michal B. za vraždu přislíbil 20.000 až 30.000 korun.

Michal B. se hájí tím, že přípravu vraždy nemyslel vážně, byla to podle něj jen legrace.

U soudu dnes vypovídal mladík, kterého prostitut plánoval zavraždit. Podle něj by ho Michal B. sám nebyl schopen zabít, bál se však, že by byl schopen někoho najmout.

pepen ( 25. května 2016 14:28 )

Ten pasák by zasloužil-chlapce, kteří přišli z dětských domovů nutí k prostituci s cizincema za velké prachy.Pak si půlku nechá někdy i víc.Oni chudáci nemají střechu nad hlavou-tak jsou rádi,že se o ně někdo postará!!!Oni je zneužívají!!Vše si pak musí platit/jídlo,byt oblečení/někdy jim nezůstane nic.Stát se o ně nepostará,nepomůže jim-tak končí někdy i na drogách.Dělají to,co dělají-za peníze vše!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání