Fotky Bartošové, které poslal deníku Aha! čtenář, pochází z roku 2006. Tehdy zrovna zpěvačka, která si před dvěma lety vzala život, prožívala vztah s Romanem Hankem (49). S charismatickým veterinářem zprvu působili jako sehraná dvojice a Iveta se zdála být skutečně šťastná. Spolu se pár vypravil i na několik dovolených.

Chvíli to vypadalo, že zpěvačka našla toho pravého, ovšem ani to nestačilo, aby se dostala z depresí, kterými trpěla. Právě v té době se její psychické problémy prohlubovaly a Bartošová se pokoušela řešit je alkoholem. Dokonce si v temné chvilce chtěla i sáhnout na život. Pokus o demonstrativní sebevraždu ji ovšem stál roční vztah. Zvěrolékař hodil zpátečku a Iveta poté skončila v léčebně v Kroměříži.

„Neumím žít sama,“ prozradila tehdy trojnásobná zlatá slavice. Sama také dlouho nezůstala, již o rok později se provdala za Jiřího Pomeje(51). Obřad na zámku Hluboká probíhal vskutku pohádkově, ovšem manželství už tak růžové nebylo a skončilo po dvou letech rozvodem.

Po bouřlivém románku s italským hrabětem Domenicem Martuccim (39) a údajném únosu obdivovatelem Zdeňkem Macurou (42) se Bartošová vdala posléze ještě jednou, v září 2013 si vzala svého bodyguarda Josefa Rychtáře (58). Bohužel v dubnu 2014, v den manželových narozenin, se Iveta rozhodla svůj život ukončit skokem pod vlak nedaleko vily v Uhříněvsi.

VŠE O IVETĚ BARTOŠOVÉ A JEJÍ SEBEVRAŽDĚ ČTĚTE>>>ZDE

Fotogalerie
59 fotografií