Jen co se Jarda Jágr se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou vrátili do Čech, tak na blondýnku prasklo, že v minulosti řešila své finanční problémy tancem u tyče v nočním klubu.

„O práci jsem přišla ze dne na den. Firma, pro kterou jsem pracovala, mi dlužila již několikátou výplatu v řadě. Na krku dluhy, způsobené hlavně tím, že jsem důvěřovala blízkému člověku. Neměla jsem na základní věci – nájem, splátky a jídlo. To, co mě vedlo k tomu začít tancovat, rozhodně nepoužívám jako výmluvu, aby mě někdo litoval. Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli ‚nejrychlejší a nejlepší‘ dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou. Vždy jsem se o sebe starala sama,“ vysvětlila Veronika, co stojí za jejím vrtěním u tyče. A netrvalo dlouho a pár jejích kolegyň, nejenom z modelingu, ale i z hokejových kabin, to začalo řešit.

Až budou všichni řešit finanční problémy striptýzem, nebudou prodavačky, zdravotní sestřičky, uklízečky a asi ani modelky... Že já za mlada dělala v zahradnictví a masně. Sem to ale pitomeček,“ napsala na sociální síť bývalá modelka Tereza Zimová. A její status strhl lavinu příspěvků i z řad modelek, které v posteli měly nebo mají hokejisty, anebo by třeba chtěly mít. 

Sama Zimová později vzala zpátečku. Prý byla sama překvapena reakcemi některých komentujících dam. "Nečekala jsem tolik vulgarit a nepochopení, které to strhlo. Dámy očividně nepochopily, že neodsuzuji minulost Kopřivové, ale zarazilo mě pouze její vyjádření," dodala Zimová.

Podívejte se na vyjádření českých modelek, u kterých jsme doplnili jména hokejistů, se kterými něco měly, případně se o tom spekulovalo.

Agáta Prachařová (30)Jiří Hudler, Jiří Tlustý, Jaromír Jágr, Radek Duda

„A já loupala brambory... kráva blbá jsem.“

Diana Kobzanová (34)Petr Nedvěd, Radek Duda, Michael Frolík

„Řekla bych, že to známé pořekadlo praví toto – Kun*a proti vodě, utáhne tři lodě... hezký den.“

Vlaďka Erbová (34)Zdeněk Bahenský, Michal Gulaši

„Ty jsi neskutečná....“

Anife Vyskočilová (42)

Nevím, co řešíte holky odjakživa je známo ze kun.....a točí světem, jak psal Jaroslav Vrchlický – život vyprchá přijde smrt, dopřejme si velemrd, a tak to chodí aneb ukažte v CZ vulvy, ať národ valí bulvy a hned je z vás celebrita. Takže holky učte se a do Lidlu choďte, jen když jsou slevy.“

Zuzana Jaddai Rosáková (36)

„Kdy jste prosím vás všechny oblejzaly ty regály? Jako ještě před modelingem? To moc nechápu, dyť to byly takový easy money to modelkování.“

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

Podívejte se, jak se Jarda Jágr zastal své Veroniky tancem:

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
42 fotografií