Přítel modelky a moderátorky Hanky Mašlíkové, zápasník MMA André Reinders, se na sociální síti obul do slavných tváří, které dávají na web videa, na kterých cvičí a radí druhým, jak na super postavu. „Proč si proboha kdejaká celebrita, která byla párkrát ve fitku, myslí, že může ukazovat, jak se má cvičit? To, že se mnoho z nich předvádí u nesmyslných cviků, jsem si už zvykl. Ale to si pro vlastní zviditelnění vezmou na triko, že si podle jejich návodu někdo bude ničit tělo? Ať to dělají samy se sebou a neničí jiné,“ napsal rozčíleně.

Jednou z oněch celebrit, které měl na mysli, byla i Agáta Prachařová, která na svou reakci nenechala dlouho čekat. „Chci být slavný a nemám na to... mozek? Svaly? Tak kopu všude, kde to jde... chlapče, co se starat o sebe a nechat lidi žít... neříkám holkám, ať chodí na party, nežerou, atd... jen se fotím, když jdu běhat nebo cvičit... soustřeď se na sebe a bude ti líp..:) je mi tě líto,“ reagovala Agáta. Andrého komentář však zahrnoval také modelku Dominiku Mesarošovou nebo zpěvačku Kamilu Nývltovou.

Do celého konfliktu se nakonec vložila i samotná Hanka Mašlíková, která stejně jako její přítel miluje sport, cvičení, posilování a zdravý životní styl, a jak jinak? Zastala se svého snoubence. „Holkám (Agátě Prachařové, Dominice Mesarošové) se omlouvám, ale mám úplně stejný názor jako André Reinders. Pokud chci točit tréninková videa nebo dávat návody, jak cvičit, tak bych měla alespoň sama zvládat správné technické provedení cviku! To, že máme známé tváře, nám nedává právo ničit lidem zdraví,“ napsala.

A také reagovala na zprávu, kterou Agáta napsala na svůj Instagram. „Smutné je, že místo toho, aby se Agáta zamyslela, tak nás začala na svém profilu na Instagramu sprostě urážet. Že mě to vůbec nepřekvapuje. Ach jo, komu není rady,“ dodala Hanka.

Kdoví tedy, jakou tento konflikt bude mít dohru. Kvůli Reindersově komentáři ale Agáta a ani další celebrity určitě videa natáčet nepřestanou. 

Fotogalerie
7 fotografií