A nebude to trvat dlouho. „S Tomášem jsme v rozvodovém řízení, v nejbližší době budeme rozvedeni,“ přiznala Vlaďka Erbová v Top Star magazínu s tím, že doufá, že si k sobě časem najdou cestu alespoň kvůli společnému synovi Markusovi. 

„Tomáš byl pro mě velmi výjimečný muž, otec mého syna, a myslím si, že jsem sama za sebe vyzkoušela několik možností. Ale ono když už se něco naruší, tak se to špatně slepuje, spravuje,“ podotkla modelka, která si po rozpadu manželství našla milence, hokejistu Michala Gulašiho.

O citech k němu je ale na slovo skoupá. „Michal je pro mě opravdu výjimečný člověk, který mi v průběhu několika měsíců ukázal, že to je taková ta opora. Je to pro mě člověk, se kterým nějak asi budu zkoušet svoji budoucnost, a myslím si, že až uzavřu svoji minulost, která bude pravděpodobně za pár týdnů, tak pak teprve si myslím, že se hodí, abych vůbec do světa křičela svoje pocity,“ sdělila.

Hokejista pobývá s Erbovou v jejím pronajatém bytě v Praze, kam se s dětmi odstěhovala. Manžel Tomáš Řepka zůstal sám v jejich vile v Černošicích, kterou se už dlouho marně snaží prodat za astronomických 40 milionů korun.

Fotogalerie
15 fotografií