Helena Houdová se synem zavítala do talk show Jana Krause. Zatímco kráska se vyznávala z lásky k sobě a svému životnímu stylu, Darien se tak trochu nudil. Což u některých lidí vyvolalo velmi záporné, leckdy hanlivé reakce. Tedy trochu nudil. Nudil se hodně. Štoural se v zubech, poskakoval po sedačce, kousal mámu do ruky, kousal láhev... Zkrátka dělal snad úplně všechno, za co byste svému dítěti nejspíš minimálně zakázali Večerníček.

Helena Houdová, která půl natáčení Krausovi tykala, aby následně přešla plynule do vykání, nicméně dělala, že vše je tak u nich normální a nakonec jen řekla, že je šťastná. Jenže poněkud konzervativní české diváky chování Heleny i jejího syna trochu pobouřilo a sociální sítě se okamžitě zaplnily reakcemi. Od těch rozpačitých po ty vyloženě hanlivé.

"Byl jsem zvědavý na názory ostatních diváků, protože jsem na to taky čuměl jak péro z gauče... Jak už tu zaznělo, paní Houdová by si místo pí... měla raději vychovat dítě a věnovat se mu. Tohle byl naprostý úlet a ostuda. Jestli není chlapec postižený a paní přijde takové chování v jeho věku v pořádku, tak by ty výhonky měla asi fakt omezit... takhle na svůj životní styl asi moc lidí neutáhne," napsal Andrex A.

"Výchova dítěte holt ustupuje před školením šamana!!! Možná by bylo dobré ještě jednou přehodnotit priority vlastního života paní Houdová. Taky by se Vám to za pár let mohlo vrátit od Vašich dětí, a to negativně!!! Každopádně vzít si před celý národ takto nevychované dítě může skutečně jen veliký blázen!!!" píše David F.

"Pardon, ale proč tam vlastně byla? Vždyť nic neřekla... Jen ukázala vlčí dítě," napsala Lucinka W. "Tak teď jsem asi nepochopila chování jejího syna... Přemýšlím, jestli je nemocný nebo spíš jen nevychovaný. Každopádně maminka to nějak nezvládá. Jednoduše ostudný výstup," píše Šárka M. 

Někteří diskutující na stránce Jana Krause šli až za hranici slušnosti.

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
24 fotografií