Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující video ruské televize: Ukrajinští vojáci prý pohřbili zaživa separatistu!

Autor: lm - 
23. června 2016
12:52

Ruská televize TV Zvezda zveřejnila šokující video. Na odporné nahrávce čtveřice ukrajinských vojáků pohřbívá proruského separatistu zaživa! „Ještě není mrtvý,“ pronáší chladnokrevně jeden z nich, zatímco ostatní na něj začínají házet hlínu.

Odporné zvěrstvo! Jinak se ani nedá označit nahrávka zveřejněná ruskou televizní stanicí TV Zvezda, která údajně zachycuje brutální vraždu proruského separatisty.

Na videu čtveřice mužů oděných do maskáčových uniforem zaživa pohřbívá zajatce. Podle ruské televizní stanice jde o ukrajinské vojáky. Na nahrávce jeden z nich ukrajinsky pronáší: „Ještě není mrtvý.“ Na závěr pak do hrobu zapíchnou lopatu a tím nahrávka končí. Autenticita videa zatím nebyla ověřena.

Video  Brutální vražda proruského separatisty  - YouTube
Video se připravuje ...

Nepokoje na Ukrajině vypukly v roce 2014 po tzv. Euromajdanu. Rusové po svrhnutí Janukovyčovy vlády anektovali Krym a na východě Ukrajiny vypukla válka mezi proruskými separatisty a ukrajinskými bezpečnostními silami. Spor trvá dodnes a je velkým zdrojem napětí mezi Ruskem a Západem.

Podobná zvěrstva pamatuje i nedávná ukrajinská historie o které pojednává například film Volyň, více o něm ZDE

tgbg ( 24. června 2016 07:33 )

NA UKRAJINĚ JE JEŠTĚ MNOHO ŽIJÍCÍCH RUSKOFAŠISTICKÝCH POTOMKŮ CO NESTAČIL STALIN ODKLIDIT PO VÁLCE NA SIBIŘ a dnes je využívájí RUS ŽOLDÁCI K PŘEVRATŮM ČI ZLOČINŮM NA ROZEŠTVÁVANÍ RUSKA PROTI UKRAJINĚ!!!

gabreta ( 23. června 2016 22:30 )

Když řekneš "B", musíš taky říct "A"! Že masakru Polských důstojníků předcházely polské pogromy na Volyňských Češích, Ukrajincích, zabrání území až po Lvov a vyvražďování celých vesnic!!

tgbg ( 23. června 2016 21:09 )

RUSOFAŠISTICKÁ KREMELSKÁ PROPAGANDA RUSKÝCH NACISTŮ SE NEŠTÍTÍ NIČEHO. ANI NEJPODLEJŠÍCH RUSKONACISTICKÝCH LŽÍ. STEJNÉ TO BYLO I S RUSKÝM MASAKREM 30 000 POLSKÝCH VOJÁKŮ V KATYNI. I TENTO MASAKR RUSKOFAŠISTICKÁ PROPAGANDA SVÁDĚLA NA NĚMECKO. TAKOVÉ PODLOSTI JE ALE SCHOPNO JEDINĚ FAŠISTICKÉ RUSKO.

maledivy2016 ( 23. června 2016 17:58 )

Je potřeba aby lidstvo vychcipalo a bude klid!

Ruudazvostravy ( 23. června 2016 16:04 )

Nojo no,vona válka je prej pjeknej vůl.

Zobrazit celou diskusi