„Poznali jsme se na Floridě na hokejovém stadionu. Odjela jsem do Ameriky s kamarádkou, která se s Jardou znala už dřív, což jsem ale ani nevěděla. Měla od něj vstupenky na hokej, takže jsme se spolu byly asi dvakrát podívat na zápas. Samozřejmě jsme díky tomu měly lepší lístky a mohly jsme se tak podívat i tam, kam se běžní diváci nedostanou. No, a když jsme tam byly podruhé, řekla mi, že půjdeme Jardu pozdravit. Já upřímně předtím ani nevěděla, že za Floridu hraje,“ vypráví Kopřivová. Tomu, že by za oceán odletěla hokejového boha uhnat, se směje.

„To se říká? O tom ani nevím. Ale opravdu to tak nebylo. Nejsem žádná velká hokejová fanynka. Samozřejmě jsem věděla, že nějaký Jaromír Jágr existuje, ale že bych znala detaily jeho kariéry, to vážně ne,“ dodává s tím, že to rozhodně nebyla ona, kdo dal první impuls ke sblížení.

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

„Jsem v tomhle konzervativní, stojím si za tím, že první krok má vždy udělat muž. Když jsem si později četla první SMS od Jardy, musela jsem se smát, že mě normálně balil,“ vypráví vyučená kadeřnice.

Vše o vztahu Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové naleznete: ZDE!

Exkluzivní rozhovor s Veronikou Kopřivovou najdete v novém BLESK tv MAGAZÍNU, který je právě dnes v prodeji na stáncích!
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
94 fotografií