U sváteční tabule po obřadu tak bylo i jedno úmyslně prázdné místo s talířem a příborem. Určené bylo právě tatínkovi, se kterým měl hokejista velmi silný vztah. Naopak na svatbě chyběla maminka Věra a sestra Zuzana, které pozvány nebyly.

Podle čísel, která zazněla na následné party, údajně Hudler za třídenní pronájem luxusního zámku Mcely ve středních Čechách spojený s veškerými svatebními službami mohl zaplatit cca 2,5 milionu korun. Ale i kdyby to bylo mnohem víc, Hudler s účtem asi moc problémů neměl, vždyť v NHL za minulou sezonu bral na Floridě 4 miliony dolarů! Novomanželé pozvali celkem 110 lidí. Ne každý na zámku spal, ale i tak bylo všech 23 pokojů od pátku do neděle obsazených. Jen pro zajímavost: Na jednu noc stojí pronájem zámku včetně svatební výzdoby a dalších nutných záležitostí 176 700 korun. V této ceně ale není hostina. A ta byla v případě Hudlerova sňatku s krásnou modelkou opravdu velká.

„Jsem šťastná, že jsme se vzali, a jsem nadšená, že nám vyšlo počasí! Je to nejkrásnější den mého života. A troufám si říct, že i Jirkovo. Přišlo i strašně moc jeho bývalých spoluhráčů z Detroitu a Calgary. Je pro nás důležité, že si dokázali najít čas,“ řekla exkluzivně Blesku Chymčáková, která měla při obřadu v náručí i jejich dceru Annu (1,5). Zatímco při obřadu bylo slunečno a teploměr ukazoval 32 stupňů, hodinu poté zasáhla Mcely bouře, která všechny hosty zahnala do zámku. „Pro ně tam bylo připraveno speciální svatební meníčko se dvěma předkrmy, polévkou consommé, tradiční svíčkovou a dortem na konec,“ prozradila novomanželka. Na party pak manželům a hostům zpíval kamarád, lídr kapely Chinaski Michal Malátný (45). Zvládl to sám, bez zbytku kapely…

Fotogalerie
18 fotografií