Pro malé premianty:

Herní konzole Maxipes Fík

Jedná se o klasickou kapesní hru, která díky své nízké váze a malým rozměrům může být neustále po ruce. V autě, při nákupech s rodiči, při návštěvách kde jsou jen dospěláci a všude tam, kde se vaše dítě nudí a potřebuje na chvíli zabavit. Hra obsahuje 60 her. Má vestavěný 2,5“ LCD barevný displej a vestavěný reproduktor. Napájení je vyřešeno 3 x AAA bateriemi, které vydrží až 5 hodin hrací doby.

Autor: Kasa.cz

Hledá se Dory

Miluje vaše dítko modrou rybičku Dory? Pokud ano, jistě ho potěšíte veselými balzámy na rty vydanými speciálně k filmu Hledá se Dory! Zjemňují, hydratují a vyhlazují rty, které pak září a lesknou se. Vše je zabaleno ve stylové plechové krabičce.

Autor: Fann

Lego

Vyrazte s dětmi na nákupy se stavebnicí LEGO Friends Supermarket v Heartlake. Najdete tam vše, co v reálném obchodě: nákupní vozík, čerstvé ovoce na svačinu, cereálie na snídani a dokonce i balzám na rty.

Autor: Lego

Pochoutka plná vitamínu a probiotik

Dostatek pohybu a pestrá strava jsou nejen u dětí základem pro zdravé zažívání a správnou funkci imunity. Ani to ale někdy nemusí stačit. Proto si vaše dítka zaslouží doplněk stravy APO-Laktík for Kids, který obsahuje komplex čtyř kmenů a čtyř miliard probiotických bakterií. Každý školák díky němu doplní do svého křehkého organismu příznivé, tělu vlastní probiotické bakterie. Kromě toho je APO-Laktík for Kids obohacený o vitamín C  pro normální funkci imunitního systému.

Autor: Apotex

Pro starší děti:

Lístky na Excelent Mystic Sk8 Cup

Největší sportovně – hudební open-air festival v centru Prahy, slaví v letošním roce své 22. narozeniny. Mezinárodní skateboardové závody se uskuteční o prvním červencovém víkendu, 1. - 3. 7. v Mystic skateparku na ostrově Štvanice. Top skaters z celého světa se potkají s domácí skateboardovou špičkou v disciplínách streetstyle, bowl (bazén) a best trick. Vítězové si rozdělí prize money v hodnotě 800.000 korun. Všechny tři večery budou na hlavní stage živé koncerty a DJs. Vystoupí například The Subways (UK), Walls of Jericho (USA) a špičky československého hip hopu.

Autor: Excelent Mystic Sk8 Cup

Parfém

Každá mladá slečna určitě ocení dárek v podobě parfému. Foamous je jedinečný pěnový parfém, který vás prostě dostane! Obrovský světový boom, díky kterému bude tvoje pokožka hydratovaná a zároveň i krásně voňavá.

Autor: Fann

Ideální tablet na prázdniny

Tablet Lenovo MIIX 300 je ideálním společníkem na prázdniny. Menší děti budou bavit hry na jeho jasném 10palcovém displeji, zatímco větší školáci mohou tablet díky přídavné klávesnici používat jako notebook. Díky podpoře paměťových microSD karet a až 8hodinové výdrži baterie můžete navíc dětem do tabletu uložit i spoustu filmů, hudby a her, aby jim cesta na prázdniny rychleji utíkala.

Autor: Lenovo