Zpěvačka se za celou svou dvacetiletou kariéru nikdy úplně neodhalila, ačkoliv hluboké výstřihy a topy končící těsně nad pupíkem naznačovaly, že má postavu, za kterou se rozhodně nemusí stydět!

Proto byli její fanoušci velmi překvapeni, když na svůj instagramový účet nahrála snímek, kde je úplně nahá. Není se ale čemu divit, zpěvačka známá tím, že už dvakrát překonala rakovinu, chtěla ukázat, že se za své tělo nestydí ani po prodělané nemoci.

Poprvé s rakovinou bojovala v roce 2003, kdy světovým hudebním žebříčkům kralovala její píseň „Left outside alone“. Podruhé ji nemoc zákeřně přepadla o deset let později, v roce 2013. Aby ji překonala, podstoupila dvojitou mastektomii, tedy zákrok, při kterém jí lékaři odebrali tkáň z obou ňader. Poté podstoupila rekonstrukci obou ňader.

Kromě rakoviny Anastacia celoživotně bojuje s tzv. Crohnovou nemocí, tedy zánětlivým onemocněním trávicího traktu. Kvůli němu má na břiše starší jizvu, kterou zachytila na snímku také.

Přestože zpěvaččiny kostýmy často odhalovaly její vypracované břišní svaly, byly vždy navržené tak, aby jizva zůstala zakrytá. Nyní ji však zpěvačka vystavila spolu se svými odoperovanými ňadry, aby ukázala, že se za své tělo nestydí a je na ně hrdá!

 

 

Fotogalerie
14 fotografií