Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Starší žena a mladší muž: Jaké to je randit se zajíčkem?

30. června 2016 | 14:30

Mladí muži jsou sexy. Ne že by ti starší nebyli, ale v životě jsem od kamarádky neslyšela, že by si stěžovala, že má ten její zadek pevný jako kus žuly, dokonale vyrýsované břicho nebo že vydrží milovat se celou noc. Pokud se každé ráno chcete budit vedle vysochaného Adonise, jistě si ho představujete spíš jako třicátníka než jako padesátníka.

S mladším mužem po boku, který vás zahrnuje komplimenty ve věku, ve kterém začínáte řešit povadlá víčka a povislou kůži na pažích, totiž nemilujete jen jeho, ale i sebe v jeho očích. I když jste se o sebe starala i před tím, teď si dáte záležet ještě o maličko víc.

Navíc jsou zajíčci zpravidla plní energie a je to na nich na první pohled vidět. Sice vám pravděpodobně nezaplatí dvoutýdenní dovolenou v all inclusive resortu (což má taky leccos do sebe), ale zato s nimi vyrazíte na prodloužený víkend pod širák a omládnete o dobrých 20 let. Psychicky zaručeně.

Možná neví, co dělá, ale dělá to dlouho

Zkušení starší muži vědí, kam sáhnout, ale mají také rádi to svoje, v práci mají zpravidla spoustu stresu a nezřídka mají i erektilní dysfunkci. Přestože zajíček možná na první dobrou nebude vědět, jak přesně na vás, zaručeně se bude snažit a bude vám chtít udělat, co vám na očích uvidí. Navíc je dost pravděpodobné, že toho ještě spoustu nezkusil, nebo že má naopak praxi v praktikách, které jste už dávno chtěla zkusit, ale dřív jste se na ně styděla i pomyslet, natož si o ně říct.

Jenomže...

Sice to vypadá, že o generaci mladší muž po boku zní jako splněný sen, ale to bychom starším mužům rozhodně křivdily. I tento typ vztahu má totiž svá pro a proti. Předně: pokud máte slušně rozjetou kariéru a životní standard, při kterém si s penězi nemusíte lámat hlavu, pravděpodobnost, že ten úchvatný koloušek je zlatokop, je bohužel poměrně vysoká. Ostatně proč si myslíte, že spousta mladých Egypťanů tak ráda randí s Evropankami ve středním věku?

Dalším problémem je jejich životní styl. Vy už máte ráda svůj klid, on by rád trávil spoustu večerů v barech, s kamarády nebo o víkendu na festivalech. Jistě, je to příjemné osvěžení, ale dřív nebo později budete muset začít ustupovat. Ideálně oba.

V neposlední řadě si pak nalijme čistého vína – čas je neúprosný, a přestože se po boku zajíčka cítíte zpočátku jako bohyně, jednoho smutného dne vás začnou napadat myšlenky, jestli vás taky vidí tak starou, jak se vidíte vy, a budete nesnášet každou dvacítku s pevným tělem, která kolem něj projde. Pokud se ale vzájemně neberete jen jako příjemné zpestření, nebojte se, i vztah starší ženy a mladšího muže má velkou šanci na úspěch.

Hana Gregorová není jediná! Podívejte se, po boku kterých slavných žen se objevil mladší partner:



Autor: brig