„Nebudeme zatím nic komentovat,“ zůstávala tajemná mluvčí televize Prima Jana Mrákotová. Právě Prima bude v červenci přímo v pronajaté pevnosti »utopené« v Atlantiku kousek od proslulého přístavu La Rochelle natáčet. Vyšle hned několik českých týmů, jak se se strážci Boyardu popasují, by diváci měli vidět během podzimu.

„Nejprve pozvali Agátua ta si prosadila, že pojede i s Jakubem. Není ale jasné, jestli budou v jednom týmu, nebo každý v jiném,“ řekl nám zdroj z Primy. Jak už Blesk informoval, lanařili také krále kuřecích kůžiček Láďu Hrušku (38), který se ale do účasti příliš nehrnul...

Do Boyardu má ale celkem jistě namířeno fitness trenér a barman Karel Frýd (31), který se před 11 lety proslavil coby Plyšák ze soutěže Big Brother. „Budu reprezentovat Česko a bude sranda. Těším se na Paklíče... Krásné tři dny ve Francii,“ prozradil Frýd. 

Další účastnicí by měla být modelka a moderátorka Hana Mašlíková (34), která se v minulosti zúčastnila reality show Trosečník. V případě, že ten či onen tým vyhraje, poputují peníze (tzv. boyardy) charitativním organizacím v Česku.

Otec Fouras bude Čech

Televize Prima si pronajala pevnost mezi ostrovy Aix a Oléron v úžině Pertuis d’Antioche u západního pobřeží Francie včetně Paklíčů a dalších postav. Otec Fouras, jenž ve strážní věži klade soutěžícím hádanky, ovšem bude Čech! Který herec jej ztvární, se ale v těchto dnech právě rozhoduje!

Fotogalerie
17 fotografií