Většinu sumy prý vynaloží na bydlení, přibližně 31 milionů na oblečení, kolem 670 tis. na boty a dalších zhruba 16 mil. na automobily...

Christina byla manželkou saúdského podnikatele Dr. Sheikha Walida Juffaliho (61). Manželství trvalo dlouhých 12 let. Majetkové vypořádání, které však Christina vysoudila, je nejvyšší v celé historii Anglie!

Juffali přitom své, nyní již bývalé manželce nabídl „pouhých“ 117 milionů s odůvodněním, že její původní požadavek považuje za přemrštěný.

„Jsem nadšená, šťastná a zároveň vděčná právnímu systému, který mi pomohl na této složité a obtížné cestě. Celý proces byl neuvěřitelně ubíjející a nepříjemný.“

Estrada dostála svému příjmení a chvílemi u soudu předváděla skutečnou estrádu... Křičela a bušila do stolu jako projev nesouhlasu s nařčením z chamtivosti. V jednom z vyjádření dokonce neváhala pronést: „Byla jsem špičkovou mezinárodní modelkou a můj životní styl je to, nač jsem celou dobu zvyklá!“

Bývalá hvězda přehlídkových mol, která se svého času objevila v exkluzivním kalendáři Pirelli, našla u soudu nemalé zastání: „S výsledkem líčení jsem spokojený. Posuzovali jsme, jak celkové potřeby korespondují s tím, co víme o životní úrovni páru po čas trvání manželství,“ uvedl soudce Roberts.

Dr. Juffaliho nyní čekají krušné časy. Nejen že má na vyplacení rozvodného pouhé tři týdny, jinak se k částce začne přičítat nemalý 5% úrok, ale také musí bojovat s rakovinou plic. Lékař byl přitom už jednou ženatý. Tehdy si ovšem jeho bývalá manželka odnesla „jen“ okolo 127 mil. Kč.

S Christinou se brali v roce 2001 při muslimském obřadu. Pár si společně užíval luxusu v rodinném hnízdě Bishopsgate v hrabství Surrey. Dále střídavě obývali přepychový byt v Londýně, dům na pobřeží poblíž Devonu, rezidenci ve Švýcarsku, mramorový palác v Saúdské Arábii a dokonce historické nábřeží z 15. století v italských Benátkách! Společně vychovávali dceru a s oblibou se pohybovali v prostředí známých osobností v záři reflektorů.

Christina vedla charitativní organizaci Filmy bez hranic a dříve pracovala pro Červený kříž. Ještě za dobu trvání manželství s Christinou ovšem Dr. Juffali pojal další choť a to libanonskou modelku Louojain Adadu (25), se kterou si už stihl pořídit dvě děti. Podle arabského práva totiž muži mohou mít až čtyři manželky.

Estrada zahájila rozvodové řízení v roce 2013, ale Juffali využil muslimského práva a třikrát uplatnil formulaci „Rozvádím tě“, čímž bylo manželství z jeho strany ukončené.

Fotogalerie
4 fotografie