Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zklamaná rodina z Orlové: Chtěli vzít vnučku k moři. Cestovka je vypekla

Autor: kaj - 
14. července 2016
09:28

Měla to být dovolená snů na Krétě. Ludmila Stejskalová (58) se těšila, že vnučce Karolínce (8) poprvé ukáže moře. Kvůli problémům cestovní kanceláře Armitour však místo cesty za 42 000 rodina zůstala doma.

Na dovolenou se těšili manželé Stejskalovi i jejich malá vnučka. Měli odletět už za pár dní, dovolená byla dávno zaplacená. Pak ale přišlo veliké zklamání.

„Na začátku nám bylo divné, že naše jména chyběla na seznamu cestujících do letadla,“ popsala zubní lékařka. Když se společně s manželem Janem (60) přišli do cestovky zeptat, co se děje, přivítalo je jen oznámení o tom, že je jednatelka kanceláře v nemocnici.

To je podle ní důvod, proč se zájezd vůbec neuskuteční. „Zkolabovala jsem. Dva týdny jsem byla v nemocnici a teď mě pustili na reverz, abych se mohla s klienty vypořádat. Společnost není v úpadku,“ tvrdí Dagmar Sobotíková. „Klepou tu klienti, že si zaplatili za zájezd. Že se žádného nedočkali a že nemají ani peníze, které zaplatili,“ popsala Blesku pedikérka Simona Humíner, která má salon hned vedle cestovky. 

Jednatelka cestovky tvrdí, že klientům vrátí peníze. Poškozených klientů je 12 a byla jim způsobena škoda 300 tisíc korun. „Vyzýváme zákazníky orlovské cestovní agentury Armitour, kterým nebyly poskytnuty již zaplacené služby, nechť nás neprodleně kontaktují,“ vyzývá policistka Zlatuše Viačková.

Jednatelka: Vypořádám se se všemi!

„Vím, že jde klientům o peníze, budou vyplaceni. Právě proto jsem v nemocnici podepsala reverz, abych dala všechno do pořádku. Že není funkční web cestovky? Nezaplatila jsem asi 180 korun za jeho obnovení. Telefony normálně beru všem, já nechápu ten humbuk kolem,“ podivuje se Dagmar Sobotíková.

Winner ( 2. srpna 2016 03:53 )

 Jsem jednim z poskozenych . Pouze rozdil je v tom, ze ostatni uz neodleteli a my jsme jeste neodleteli. Nikdo se s nama nebavi kromne p.majitelky. Pani majitelka bere telefon ale jeji oblibena veta zni ja to zaridim a... nic . Pak zavolam podruhe a to same .

ellenic ( 14. července 2016 17:12 )

Paní jednatelka nechápe ten humbuk kolem a co si jako myslí, lidé mají u zaměstnavatele naplánovanou dovolenou, zájezd si řádně zaplatili, těšili se a tahle hvězda nechápe humbuk kolem . To je v cestovce jediná, kdo organizuje a zajišťuje zájezdy. Nedivila bych se, kdyby si zájezd u ní už nikdo nekoupil, já tedy rozhodně ne. Já bych jí dala humbuk, že by musela zpět do nemocnice .

sores ( 14. července 2016 14:10 )

 V českém Buranově krade kdo může jelikož ví že se mu skoro nic nestane. Okamžitě má být odebrána licence té zlodějce majitelce! Dána do basy a ať maká tak aby mohla splácet z basy lidem co jim dluží! Naprosto snadné, jaképak průtahy s darebáky. Češi drží hubu naprosto ve všem co se u nás děje proto zločinnost kvete a bují o 106.

digitales ( 14. července 2016 12:02 )

Honzo chtel jsem Vam poslat mega, ale hlasi to, ze ucet neexistuje...🤓

ejvm1712 ( 14. července 2016 12:02 )

Paní zubařka by měla majitele cestovky pozvat do ordinace a pěkně se na nich popást.

Zobrazit celou diskusi