Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyhrajte posilu pro své srdce: kapsle s omega-3 mastnými kyselinami

18. července 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Při vysokých letních teplotách bychom si daleko více měli hlídat stav našeho organismu, krevní tlak a činnost srdce. Kromě správné životosprávy můžete své zdraví chránit pravidelnou konzumací omega-3 mastných kyselin. Najdete je v kapslích OmegaMarine Forte+. Tento doplněk stravy je nyní možné vyhrát v naší soutěži.

Období teplých letních dnů, kdy se těšíme z hezkého počasí, s sebou nese bohužel také větší zátěž pro náš organismus. Horko může negativně působit na osoby s vysokým krevním tlakem nebo dýchacími obtížemi, hrozbou se pak stává pro pacienty s onemocněním srdce a cév. Abyste si mohli tropické dny užít bez obav, dodržujte pitný režim a omezte pobyt na přímém slunci. Vašemu organismu a srdci také prospěje, pokud si dopřejete pravidelný pohyb. Nedílnou součást správné životosprávy pak tvoří zdravá strava, která by měla obsahovat omega-3 mastné kyseliny.

„Pravidelná konzumace esenciálních nenasycených omega-3 mastných kyselin EPA a DHA pomáhá snižovat vysoký krevní tlak a udržovat správnou hladinu cholesterolu. Tyto zdravé tuky tak přispívají k prevenci kardiovaskulárních chorob,“ vysvětluje nutriční terapeutka Margareta Iliopulosová.

Autor: Naturamed Pharmaceuticals

Řada odborných studií potvrzuje, že pravidelná konzumace omega-3 mastných kyselin má pozitivní vliv na zdraví srdce i celého organismu. Tělo si je ale neumí samo vytvořit, musíme je tedy přijímat ze stravy – například z ořechů, semen, rostlinných olejů, zelených řas, a zejména tučných mořských ryb.

Vysokou koncentraci omega-3 mastných kyselin obsahuje tuk norského lososa, z něhož se také vyrábí kapsle OmegaMarine Forte+. Zásluhou toho, že mezi ulovením ryby a jejím zpracováním uběhnou pouze hodiny, je tuk v kapslích vždy čerstvý a tělo jej lépe vstřebává. Doporučenou dávku omega-3 mastných kyselin pokryjí pouhé dvě kapsle denně.

O doplněk stravy OmegaMarine Forte+ můžete soutěžit. Deset soutěžících, kteří uvedou správnou odpověď na níže uvedenou otázku, vyhraje balení kapslí s rybím tukem OmegaMarine Forte+ na dva měsíce.

V minulých týdnech se konala soutěž o dvouměsíční balení OmegaMarine Forte+ a výherci jsou:

Kalátová Dana, Praha 4
Moosová Jarmila, Sezimovo Ústí 
Masarovič Michal, Ostrava 
Skřítecká Iva, Rychnov nad Kněžnou
Strapková Vlasta, Lom u Mostu 
Pinc František, Lovosice 
Naděje Martin, Světlá nad Sázavou 
Chovanová Anna Zlín 


Gratulujeme!

Video se připravuje ...