Italská kráska měla skončit s Waldou v posteli na jednom z ročníků karlovarského filmového festivalu. Jenže ouha! Hvězda filmu Zvoník u Matky Boží přijela do Karlových Varů na filmový festival až v roce 1995. A to už vláda StB byla dávnou minulostí. A hlavně byl Walda dlouho šťastně ženatý s Olgou (67) a žil na Floridě. 

Odkud se tedy vzala ta veřejně známá fáma? Je možné, že soudruzi popletli jména hereček. V roce 1964, kdy Matuškova hvězda raketově stoupala vzhůru a on si užíval darů života, totiž navštívila Vary jiná italská kráska – Claudia Cardinale (78).

Každopádně ve svazcích, které má Blesk k dispozici, není o Gině Lollobrigidě ani o Claudii Cardinale zmínky. Buď se někdo včas postaral, aby informace zmizely, nebo šlo prostě jen o příběh, který měl Waldemara ukázat jako ještě většího milovníka žen...

Rozhodně ale vše ukazuje na to, že pokud měl Waldemar opravdu karlovarskou romantickou chvilku s temperamentní Italkou, byla to spíše hrdinka filmu Tenkrát na Západě. A že příslušný agent nebyl zrovna velký filmový fanoušek a měl v italských herečkách trochu chaos.

Ginu Lollobrigidu prý miloval i kubánský vůdce Fidel Castro (89). Zbláznil se do ní, když o něm na Kubě točila dokument.

VŠE O WALDEMARU MATUŠKOVI NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

Fotogalerie
25 fotografií