Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neviděli jste Janu? Brunetka odešla z domova, pak beze stopy zmizela

Policie vyhlásila pátrání po Janě Šmídové z Českých Budějovic.
Policie vyhlásila pátrání po Janě Šmídové z Českých Budějovic.  (Autor: Policie ČR/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
18. července 2016
19:16

Jde o půvabnou mladou ženu, o niž se nyní strachují její příbuzní. Krásná Jana Šmídová (36) odešla minulý čtvrtek ze svého bytu v Českých Budějovicích neznámo kam. Od té doby jako by se po ní slehla země.

Pohřešovaná odešla z místa svého trvalého bydliště pravděpodobně 14. července v nočních hodinách. Od té doby není znám její současný pobyt. Nemá u sebe doklady ani mobilní telefon,“ řekl TN.cz mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Jana je štíhlé postavy, má hnědočerné rovné vlasy. Její oči jsou zelenohnědé. Kdybyste měli jakékoliv informace o tom, kde se nachází, nebo ji sami viděli, zavolejte na policejní linku 158. Pátrání je zatím bezvýsledné.

santikxauz ( 19. července 2016 05:09 )

"Když jí svrbí, je to horší než podebraná pata".

Nagano23 ( 18. července 2016 23:41 )

Nehraju žádnej stupidní hokej a není mi 23, meleš tu jen kraviny, má přezdívka nemá se mnou jako takovým nic společného. Nemáš ponětí komu píšeš a osobně se s tebou setkám opravdu VELMI rád a můžeš mi ukázat hrdinství a vyhrožování i mimo klávesnici. Být tebou tak bych se neztrapňoval a dál nekomentoval svou jednoduchou českou hlavičkou.

Nagano23 ( 18. července 2016 22:58 )

Tak poslouchej ty hlupáčku, o tom člověku vůbec nic nevíš, nedokážeš si představit co to znamená pro rodinu, přeju ti, aby se něco podobného stalo tobě a pak sem dávej takový urážky na cti. Jestli jsi takovej frajer i v reálu, můžeš mi to přijít říct i osobně, rád se s tebou setkám. Drzost a neúcta opravdu dnes nemá meze. Zaklepej si.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání