Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další černá ovce do královské rodiny: Pippa svatbou s milionářem přivede proutníka! 1000 žen a první sex ve 13 letech

/
  • Černé ovce královské rodiny
    20. července 2016 ● 11:53

    Sestra vévodkyně Kate (34) Pippa Middleton (32) se zasnoubila. O ruku ji požádal milionář James Matthews a ona řekla ANO. S Jamesem však do rodiny přibude i jeho problémový bratr Spencer. Královská rodina bude mít tedy o další černou ovci vystaráno. Kdo další mezi ně patří?

  • 1.

    Budoucí švagr Pippy Spencer Matthews

    James Matthews, snoubenec Pippy Middleton, si svého bratra Spencera za rámeček opravdu nedá. Spencer je totiž pořádné kvítko. Proslavil se v realityshow Made in Chelsie, prozradil na sebe, že o panictví přišel ve 13 letech a měl kolem 1000 žen. Navíc si ujížděl na drogách. Co na to řekne královna Alžběta?!

    Spencer Matthews
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Sestřenice Pippy a Kate je striptérka

    Kate s Pippou si své příbuzné zkrátka nevybraly. Jejich sestřenice Katrina Darling (20) je profesionální striptérkou a ve své show bývá většinou oblečena jako královna nebo na molu vystupuje v kostýmu prasete. Na svatbu své sestřenice se tak Darling bude dívat pouze v televizi. 

    Katrina Darling je sestřenicí Kate a Pippy.
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Harry a jeho skandály

    Celý svět ví, že princ Harry neměl úplně lehké dospívání a svoji pubertální frustraci ventiloval dost veřejně. Skandálů, které způsobil, bylo mnoho. Jednou si na party oblékl kostým SS s hákovým křížem na paži. Zkoušel šňupat vodku nebo se nestyděl rozjet mejdan po vzoru filmu Pařba v Las Vegas. Tvrzení, že co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas, se Harrymu moc nesplnilo. Unikly totiž fotografie, kde nahý objímá neznámou ženu. To, že se stal tváří jednoho londýnského gayklubu,... to už je maličkost.

    Další skandál prince Harryho. Na hotelu v Las Vegas se svlékl do naha.
    Autor: archiv Blesku, Profimedia

    Skandál Prince Harryho, který si na večírek oblékl nacistickou uniformu.
    Autor: archiv Blesku, Profimedia

  • 4.

    Nechtěná Diana

    Černou ovcí královské rodiny byla také zesnulá princezna Diana. Ta byla nechtěná zejména královnou Alžbětou, podle které nebyla pro jejího syna Charlese dost dobrá. Nakonec se jejich manželství rozpadlo a oba si našli jiné partnery. S tím svým – Dodym Al-Fayedem – našla princezna Diana smrt při autonehodě, když společně v Paříži ujížděli před fotografy. 

    Poslední fotografie Lady Diany. Vpředu sedí bodyguard Trevor Reese Jones a řidič Henri Paul. Diana evidentně sleduje zadním okénkem, co se děje za jejich zády.
    Autor: profimedia.cz

    V tomto vraku zemřela.
    Autor: ČTK

  • 5.

    Neoblíbená Camilla

    Současnou manželkou prince Charlese je Camilla Parker Bowles. Ta byla jeho milenkou už v době, kdy byl Charles ještě ženatý s Dianou. Po její smrti tedy zaujala její místo a lehké to rozhodně neměla. Národ ji nepřijal natolik srdečně jako její předchůdkyni. Zatímco Dianu všichni milovali, Camillu si měřili nepříjemnými pohledy.

    Vánoční pohlednice Charlese a Camilly vznikla během jejich letní dovolené.
    Autor: Oficiální zdroj

  • 6.

    Strýc Pippy a Kate

    Ani strýc Kate a Pippy – potetovaný Gary Goldsmith (46) – nemá zrovna dobrou pověst. Britští reportéři ho odhalili, jak ve Španělsku kšeftuje s drogami. Údajně je také zapleten do organizované prostituce. 

    Strýc Kate a Pippy Middleton
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Teta Fergie

    Velký skandál v historii královské rodiny způsobila Williamova a Harryho teta Sarah Ferguson, známá jako Fergie. Bývalá manželka Charlesova bratra Andrewa zostudila rodinu, když kvůli svým obrovským dluhům prodávala kontakty na bývalého manžela a několikrát byla nařčena z prostituce.

    Teta Fergie
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

crush:  Jediná normálna osoba v tejto príživníckym spôsobom existujúcej rodine bola práve Diana a teraz mladá Midletonová!!! Kráľovná kritizuje všetkých okolo seba a sama nemá nič iné na práci, než ráno vstať z postele a dať si pohárik...

(20. 07. 2016 15:18)

HahaBimbi: hele cti clanek Petremetre....nesvrbela ji fica...ale jemu hucelo v klacku

(20. 07. 2016 13:26)

HahaBimbi: Svagricek je kus....to bude mit holka tezky...treba z toho vzejdou hezky deti...az bude manzel na sluzebce

(20. 07. 2016 13:23)

spania: Vážně "povedená" ta královská rodinka...

(20. 07. 2016 12:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy