Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pejskovi tyran uřízl čumák: Ujala se ho milovnice z druhého konce světa

Autor: lm - 
20. července 2016
23:15

Toulavý pes z Káhiry nepoznal ve svém životě nic jiného než utrpení. Ochranáři ho našli v egyptské metropoli schovávat se pod autem a hned jim bylo jasné, že se stal obětí brutálního týrání. Psovi totiž někdo uřízl čumák. Teď to ale vypadá, že už se mu blýská na lepší časy.

Toulavý vystrašený pes se schovával pod autem v egyptské Káhiře, když ho ochranáři zvířat našli. Psíkovi chyběl celý čumák, který mu někdo brutálně uřízl. Ochranáři ho vzali k sobě a pojmenovali ho Anubis, po staroegyptském bohovi, který bývá se psy spojován.

Smutný příběh týraného psíka zaujal milovnici zvířat až z amerického Texasu. Kelly Hutson (48) s manželem ihned zažádali o adopci a posléze už jen čekali. Během půl roku se pak díky pomoci dobrovolníků psíka podařilo dostat z Egypta až k nim domů. 

Zhruba pěti až devítiletý Anubis tak konečně našel milující domov a jeho nová panička na něj nedá dopustit. „Dýchá a jí naprosto normálně, což je úžasné. Je to úplně nejsladší a nejvíce milující stvoření, které kdy kdo viděl. Miluje lidi, což je neuvěřitelné potom, co mu nějaký člověk takto ublížil,“ popsala hrdá majitelka Daily News.

spania ( 21. července 2016 13:13 )

 Chudák pejsek...Obdivuji ty lidi,co se ho ujali,asi bych to nedokázala,dívat se každý den na takového psa...

mistr_yoda ( 21. července 2016 10:25 )

Mrtvej čokl - dobrej čokl. Mrtvej čoklař - dobrej čoklař.

hanka666 ( 21. července 2016 07:46 )

Dobří lidé ještě žijí, to je dobře.

Zobrazit celou diskusi