Blondýnka si nad tím, co si na sebe obléct, ve středu moc hlavu nelámala. Do práce vyjela tak, jak jí Pán Bůh stvořil, a to zcela nahá

„Všiml jsem si jí, když stála na peróně a čekala na metro,“ uvedl čtenář Blesku Štefan, který neváhal ženu vyfotit. „Normálně nastoupila do metra a já jsem se za ní vydal, vůbec nevypadalo, že by se styděla, naopak. Fotil jsem ji celou cestu, i na přestupu a na eskalátorech,“ popsal Štefan. Nahou ženu následoval, i když přestupovala na Florenci na trasu linky metra C. 
Nahá žena na sobě neměla vůbec nic. Jen kabelku přes rameno.
Autor: čtenář Blesku

Pražská Venuše jela do práce

Žena se se Štefanem dokonce dala do řeči. „Řekla mi, že si nechává říkat Pražská Venuše. Prý nejde o žádnou sázku, že jí je jen příjemné chodit po Praze bez oblečení,“ řekl Štefan. Blondýnka prý pracuje jako servírka a zrovna byla na cestě do práce. „Lidé se za ní otáčeli, turisté si ji fotili, jeden kluk si s ní udělal i selfie,“ dodal čtenář Blesku Štefan.

Mohla dostat pokutu

Nahá blond žena měla štěstí, že po cestě nenarazila na hlídku městské policie. Podle tiskové mluvčí Městské policie hlavníhoh města Prahy Ireny Seifertové se žena svým chováním mohla dopouštět přestupku proti veřejnému pořádku. „Za tento přestupek by jí strážník mohl na místě udělit blokovou pokutu až do výše 5 tisíc korun,“ prozradila Seifertová s tím, že žádné nic takového strážníci v metru neřešili a a ani nikdo z cestujících tuto událost nenahlásil dozorčím v metru.

Je tohle normální?

Mnoho lidí si při pohledu na nahou ženu v metru asi položilo otázku: „Je tohle vůbec normální?“ „Důvod takového chování může být různý, od sázky po touhu šokovat. Například hysterická osobnost potřebuje vzbuzovat emoce. Takový člověk je pak tvůrcem nějakého činu, který vyvolává pozornost. Velmi často se tak chovají lidé pod vlivem psychoaktivních látek nebo třeba pod vlivem duševní choroby. Takoví lidé jsou schopní se svléknout z řady důvodů a klidně i v zimě,“ komentuje ženu psychiatr Jan Cimický.

Potkali jste ji také v metru? Pošlete nám foto na tip@blesk.cz!

Fotogalerie
13 fotografií