„Přišla jsem na to brzo. Mám dobrý nos, voněl parfémem značky Hermés, který jsem v té době neměla. Bylo mi to podezřelé. Zeptala jsem se, mlčel a po chvíli, bohužel, dodal, že je zamilovaný do jiné. Dva měsíce jsem s tím zkoušela žít a on pak odešel,“ uvedla Leona Machálková.

Před rozchodem měl za sebou pár nesnadné období, kdy byl Šípek pořád pryč a Machálkové to bylo líto, což doprovázelo nehezké debaty. „A to určitě nemá žádný chlap rád a nechce to slyšet. Bořek to taky nechtěl řešit, tak utíkal,“ vysvětlila.

Žena, kvůli které opustil partnerku a syna, mu dávala podle Machálkové najevo, že je Šípek nejúžasnější a nejlepší. „Měla oči navrch hlavy, ale byla velmi afektovaná. Neuvědomil si, že má před sebou velkou fanynku a že je v tom určitý druh přetvářky,“ dodala v rozhovoru pro Magazín MF Dnes Leona.

Bývalí životní partneři spolu však zůstali přáteli. Zejména kvůli synu Arturovi. Stále mezi nimi byla určitá intimita, díky které se mohli bavit o všem. A tak to zůstalo až do Šípkova úplného konce, kdy v únoru podlehl zákeřné rakovině slinivky.

Fotogalerie
15 fotografií