Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plánková, Bartoška a Kotek! Nový sexy vyšetřovací tým od podzimu na Primě!

Video se připravuje ...
22. července 2016 | 12:37

Televize Prima se pochlubila novinkami, na které se po prázdninách a během podzimu můžete těšit. Rozhodně se nebudete nudit. Především napětí bude hodně. Nová detektivka už svým názvem Mordparta naznačuje, že půjde do tuhého.

Mezi Jiřím Bartoškou, Vojtou Kotkem, Jiřím Bábkem a Pavlem Baťkem se také objeví jedna zásadní ženská posila týmu v podání Markéty Plánkové. V osmi uzavřených epizodách se bude řešit pokaždé nový případ, ale během dílů se budou odvíjet a odhalovat další osudy hlavních účinkujících. „Museli jsme si zvyknout na to, jaké to je pohybovat se se zbraní a správně s ní zacházet,“ popisoval Vojta Kotek. Ten si natáčení moc pochvaloval a potvrdil, že se mají diváci připravit "na pořádné maso".

Další napětí, ale tentokrát v trochu jiném duchu nabídne soutěž Pevnost Boyard, kterou si mnoho z nás pamatuje z dětství. Poprvé se do pevnosti podívali Češi a televize nejdříve oslovila pěknou řádku celebrit. Vojta Kotek byl opět přítomen, ale dalšími odvážlivci jsou manželé Gregorovi, Prachařovi a těšit se můžete i na Leonu Machálkovou, Kateřinu Neumannovou, Vandu Hybnerovou, Jakuba Koháka. Pořadem bude provázet Libor Bouček.

Další novinkou je komediální seriál Jetelín, který se odehrává v malé obci u Prahy a je o čtyřech kamarádech, kteří vyrostli v domcích vedle sebe. Je jim všem už kolem čtyřiceti, mají se rádi, vídají se každý den, v podstatě jsou taková jedna velká rodina. V hlavních rolích uvidíte Jitku Ježkovou, Jana Šťastného, Richarda Genzera nebo Jiřího Hánu či Milušku Bittnerovou.

Video se připravuje ...