Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čuňas si střílí ze Zemana ve člunu. Objetí ruského medvěda i čínské pandy odmítá

Autor: všm - 
22. července 2016
16:01

František „Čuňas“ Stárek si vzal na paškál oblíbenou prezidentskou kratochvíli – totiž tradiční plavbu Miloše Zemana ve člunu. Legenda undergroundu a kandidát do senátních voleb za ODS se nechal zvěčnit rozvalený v nafukovací bárce i s pádlem, fotografii pak nasdílel na sociální sítě. Neopomněl si v komentáři povzdychnout nad politickou orientací hlavy státu.

Zálibu v luxusních jachtách máme s prezidentem společnou. Na rozdíl od něj ale budoucnost ČR vidím na Západě, a ne v objetí ruského medvěda nebo čínské pandy,“ napsal Stárek k fotkám na Facebook.

Parodii na Zemana i status odměnil „lajkem“ například komunistický poslanec Jiří Dolejš. To je trochu ironické, protože „Čuňas“ byl během minulého režimu třikrát vězněn. Pohlaváry dráždil dlouhými vlasy, nekonformním chováním, nezávislými koncerty i kulturní revue Vokno. Byl zároveň signatářem Charty 77.

V květnu vzbudilo menší poprask oznámení, že se Stárek bude ucházet o post senátora. Opoziční strana ODS to uvedla na svých webových stránkách s tím, že bude na podzim kandidovat na Praze 6 a 17. Stárek to vysvětluje tím, že se prý demokracie „ocitla ve velkém ohrožení“. 

lakiz ( 30. července 2016 19:24 )

zmiz hnido a trolle.

abzk ( 24. července 2016 19:43 )

Ne každej je dobytek jako ty, aby chtěl někam sahat Zemanovi

ad-ga ( 24. července 2016 08:09 )

Čuňas velmi příhodné jméno, ale Zemanovi nesahá ani po kotníky.

Ruudazvostravy ( 22. července 2016 23:12 )

Čůňas?Co to je zas za vo*la.Nejní to ten Hawelofskej undrgraunt s těch Plastyckejch pýplů.To je verbeš na ultýmo.Zavřýt na převíchovu do prasečáku a na vichásku je pouštět do nejblyššý kafylérki,ksyndl.

ivoadller ( 22. července 2016 22:50 )

Ty jsi debil diskuse a taky ti to nikdo nebere.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa