Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Clinton básnil o lásce. Usedne Hillary tam, kde měl se stážistkou orální sex?

Autor: ČTK, mb - 
27. července 2016
21:43

Bývalý americký prezident Bill Clinton (69) se na demokratickém sjezdu snažil horlivě podpořit svou ženu Hillary Clintonovou (68). Vášnivě mluvil o lásce, vychvaloval vlastnosti manželky a prozradil i detaily ze soukromého života. Jednu věc však zcela opominul – skandál se stážistkou Monikou Lewinskou (43), která „obhospodařovala“ tehdejšího prezidenta v oválné pracovně, což je místo, kde se možná brzy ocitne i Hillary Clintonová.

„Na jaře roku 1971 jsem potkal jednu dívku,“ začal Clinton svůj desátý projev na demokratickém sjezdu. Jeho 42minutová řeč byla zdaleka nejosobnější a zahrnovala žádosti o ruku, oslavy Halloweenu, smrt rodičů i maratonské sledování filmů.

Nápadně chyběly jejich asi nejhorší chvíle – skandál s Monikou Lewinskou, impeachment a následující právní bitvy. Místo toho se Clinton vylíčil jako pasažér v životě své ženy a přetvořil tak příběh jejich dlouholetého působení v politice.

Připomeňme, že o 26 let mladší Monica Lewinsky pracovala v Bílém domě jako stážistka v době, kdy byl Bill Clinton prezidentem. Baculatá tvář se tehdejšímu prezidentovi USA zalíbila natolik, že mezi nimi došlo k románku, ve kterém nechyběly žhavé intimní chvíle přímo v pracovně Bílého domu.

Bohužel pro Billa Clintona vše skončilo neslavně – Monica Lewinsky jednoho dne médiím ukázala šaty pocákané Clintonovým spermatem, které si doma schovávala více než rok a nevyprala je…

Modré šaty potřísněné ejakulátem tak dostaly prezidenta do velkých potíží, předtím totiž pod přísahou lhal a tvrdil celému národu, že k žádnému sexuálnímu styku mezi ním a Lewinskou nedošlo. Kvůli tomu byl dokonce zahájen proces impeachmentu (odvolání) prezidenta, ale Bill Clinton aféru nakonec ustál.

Nepříjemný skandál ustála tehdy i Hillary Clintonová, ale její případné vítězství v boji o prezidentský post by ji mohlo přivést do oválné pracovny. Tedy na místo, kde kdysi „úřadovala“ právě Monica Lewinsky.

gabreta ( 28. července 2016 01:00 )

Tak te´d by mohla v oválné pracovně někomu přefouknout fujaru Hillary ne? Tedy kdyby jí tam bankéři a zbrojaři pomohli!

Zobrazit celou diskusi