Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ďáblem posedlá dívka (13) se uzdravila poté, co vyzvracela démona

Autor: haj - 
20. srpna 2016
22:19

Když je vašemu dítěti zle, zavoláte mu doktora. Ale co dělat, když je váš potomek posedlý ďáblem? Jednoduše pozveme kněze a provedeme exorcismus. Tak se alespoň zachovali rodiče Lucìi Jimenez (13) z obce San Rafael del Sur v Nikaragui.

„Povstaň, povstaň nyní, opusť její tělo!“ vykřikuje kněz na děsivém videu, které odvysílala i místní televize. Zatímco duchovní pokračuje ve vymítání, nebohá dívka se v křečích a agonii svíjí na posteli, pláče a křičí. Po chvíli se ale s pomocí faráře a matky nakloní přes okraj postele a pozvrací se.

Tím údajně z těla vyhnala démona, který se v ní usídlil poté, co spolu s dalšími čtyřmi kamarády zkoušela vyvolávat duchy pomocí spiritistické tabulky. Posedlí byli údajně i dívčini přátelé.

Exorcista z křesťanské misie ‚The Light of the World‘ na závěr videa do kamery ohlásí, že procedura se podařila. Varuje také další mladé lidi před nebezpečím „uzavírání smluv se Satanem“. „Je lepší smlouvu uzavřít s Ježíšem Kristem, sbírat pro něj duše a pracovat s námi,“ dodává.

ellenic ( 21. srpna 2016 08:36 )

stacho To je přání většiny normálních lidí, ale ti nenažranci se drží zuby nehty a většina z nich po mnoho let .

kupredu-leva ( 21. srpna 2016 08:20 )

My zloději stojíme pevně za svým soudruhem prezidentem a vždy volíme jedině ČSSD, protože ta jediná drží nad námi, zloději, ochrannou ruku. Čest práci!

stacho ( 21. srpna 2016 07:48 )

Kéž by naši politici vyzvraceli démona nenažranosti a začali myslet i na národ český...

hervi86 ( 21. srpna 2016 03:40 )

Jojo, to znám.

gorilka ( 21. srpna 2016 00:34 )

Co já se už navyzvracel démonů, když se vracím z Růžku k ránu k domovu...

Zobrazit celou diskusi