Ondra před Hankou poklekl na koleno ve výšce 2660 metrů na ledovci Hintertux v Tyrolsku. Na takovém místě snad ani Gregorová nemohla odpovědět nic jiného než ano. Ovšem zásnuby ji nejprve málem vyrazily dech. O ničem totiž prý dopředu neměla ponětí.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Takhle Ondra (31) žádal Gregorovou (63) o ruku! David Turek, Martin Hykl

„Vůbec jsem netušila, co Ondra chystá. Pouze mi oznámil, že zařídil osmidenní cestu nazvanou Love tour. Všechno zaplatil a rezervoval a já vůbec nevěděla, kam jedeme,“ prozradila budoucí nevěsta s tím, že z Rakouska odjíždějí do Itálie. „Jedeme do Toskánska, které jsem toužila vždy vidět,“ dodala Hana.

Fotogalerie: Ondřej Koptík a Hana Gregorová
39 fotografií

Ondřej měl zřejmě vše naplánované už dopředu. Včerně prstenu ze žlutého zlata zdobený jedním centrálním a osmi malými diamanty, který nechal udělat podle vlastního návrhu již několik dní před odjezdem z Prahy. Nechal na něj navíc vyrýt i nápis: Hana a Ondra Forever (Navždy). Přesto, že cenu zásnubního šperku tajil, podle velikosti diamantů Blesk zjistil, že jeho hodnota je téměř 100 000 korun.

Příběh lásky Hanky a Ondry je od začátku jako z červené knihovny. Seznámili se letos na jaře během schůzky kvůli mobilnímu operátorovi. Proběhla dvě setkání a přeskočila jiskra. Kvůli Gregorové Ondřej dokonce opustil manželku a dvě děti.

Několik měsíců svůj vztah tajili, ale kvůli fotkám na sociální síti Koptíka se vše provalilo. 30. června ho herečka poprvé ofi ciálně vyvedla do společnosti na svatbu syna. Od včerejška jejich milostný příběh začal psát novou kapitolu.

VÍCE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍM ZASNOUBENÍ>>>ZDE! 

Fotogalerie
35 fotografií